Путин до края на живота си ще бъде с висящ процес в Хага за престъпление срещу човечеството!

08.09.2018;

Страна, чиито официални органи не разкриха кой точно уби Георги Марков с капсулите от рицин, трудно ще признае убийството с химическо оръжие от руски агенти. Нали те са им дали отровата преди четиридесет години. Днес управляват идейните наследници на хората, които наредиха убийството. Нали официално Борисов призна, че се учи от Живков, а Нинова се врече във вярност в къщата му в Правец.

ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриоти, Воля нито ще отбележат 40 години от убийството на Георги Марков, нито ще се присъединят към нормалните и свободни държави в осъждането на безпрецедентното за цялата следвоенна история употреба на химическо оръжие на чужда територия в Европа.

Всичко има един единен корен - идеен и партиен.

Да, дами и господа, Владимир Путин до края на живота си ще бъде с висящ процес в Хага за престъпление срещу човечеството!!!

Нашият дрейф в източна посока продължава. Чакат ни поредица от беди - нито Белене, нито Турски поток, предстои и рязко влошаване на режима на работа на руските компании в Европа.

И голяма мъка за нашия "елит" - те друго не могат - освен да печелят чрез политическо брокерство на руски проекти и интереси.

Поклон пред паметта на Георги Марков! Тази усмивка не можаха да му простят.

*Коментарът е от фейсбук

Още от Коментари

Ангел Джамбазки стартира конкурс за патриотична рап песем. От другите политически сили също обявиха конкурси за песни

След като господин Ангел Джамбазки стартира своят конкурс за патриотична рап песем, от другите политически сили също обявиха конкурси за песни, които да дадат нов тласък на поп музиката у нас.

Отвратителна ксенофобия и расизъм се ширят у нас. Забравяме, че голяма част от нашия народ е народ бежанец

ОРБАНИЗМЪТ Е ХИТЛЕРОСТАЛИНИЗЪМ В НАШИ ДНИ Отвратителна ксенофобия и расизъм се ширят у нас. Забравяме, че голяма част от нашия народ е народ бежанец. Като бежанци от изток сме дошли.

С трепет научих, че Джамбазки е обявил конкурс за патрЕотичен рап! С трепет се включвам и аз в конкурса!

С трепет научих, че Джамбазки е обявил конкурс за патрЕотичен рап! С трепет се включвам и аз в конкурса! Надявам се да гласувате за мен! *От фейсбук!

Умните хора не са толкова малко, колкото си мислите. Те са много по-малко

Умните хора не са толкова малко, колкото си мислите. Те са много по-малко. *От

Много сте гадни! Валери НЕ СИ ВКАРА автогол! Просто за пореден път топката се удари в него случайно и влезе

Значи, много сте гадни! Валери НЕ СИ ВКАРА автогол! Просто за пореден път топката се удари в него случайно и влезе. *От

Министър Порожанов помоли търговците да продават хляба без печалба. Те помолиха министър Порожанов да работи без заплата

Министър Порожанов, от името на държавата помоли търговците да продават хляба без печалба. В отговор търговците на хляб помолиха държавата и министър Порожанов да работят без да събират данъци и без

Румен Радев е популист, това е вредно за България

„Всеки един министър трябва да носи в джоба си оставката. Това да бъдеш в правителството е екипна игра. За мен е много важно новият регионален министър да влезе моментално и да провери кой е

“Да вкараш автогол е като да вкараш гол, само че автогол” - Валери Божинов

“Да вкараш автогол е като да вкараш гол, само че автогол” - Валери Божинов *От

Когато жена ви каже: „ти си най-добрият“, може и да се подуете от гордост, а може и да си дадете сметка, че някъде е проведено състезание, спечелването на което се нарича „съмнителна слава”

Когато жена ви каже : „ти си най-добрият“, може и да се подуете от гордост, а може и да си дадете сметка, че някъде, някога е било проведено състезание,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.