Да благодариш на Кубадински, Живков, Цола, Червенков и подобна смрад е все едно да благодариш на Хитлер

08.09.2018;

Единствено комунягите правят гражданско неподчинение в България и откриват паметника на Кубадински въпреки забраната. Защо? Защото държавата е тяхна и защото никой няма да дойде нито да ги глоби, нито да заведе дело с/у тях, нито да сезира европейските институции.. Аргументът на селяндирите от Лозница е , че техният патрон е направил много за тях в региона. Ами аз бях в региона им и видях само разпад, мизерия, тъпота и безпросветност. Да благодариш на Кубадински, Живков, Цола, Червенков и подобна смрад е все едно да благодариш на Хитлер за това, че е направил пътища в Германия и е осигурил работни места при диктатура. Смрад, наглост и тъмнина!

*Коментарът е от фесбук

Още от Коментари

Това нещо се казва Карлос Контрера и в свободно си време рита бабички в градския транспорт

Това нещо се казва Карлос Контрера (не знам защо) . Това нещо съшо и е общински съветник на вмро в София. Това нещо в свободно си време рита бабички в градския транспорт. *От фейсбук!

Златната Стефани: Преди световното майка ми получи инсулт! Целият ми свят се преобърна, но не можех да оставя отбора

Най-малката от световните шампионки с ансамбъла Стефани Кирякова разкри какво й е коствало да вземе участие на световното първенство по художествена гимнастика.

Радев към Борисов: Не става въпрос за война между институциите, а за спазване на закона

Изобщо не става въпрос за война между институциите. Тук става въпрос за спазване на закона, коментира президентът Румен Радев пред журналисти в отговор на въпрос за последните изказвания на

Главният секретар иска да стане министър - какви други мотиви иска Радев

"Компромис никога не се прави, също и с алкохола, и с горивата. На олигарсите това не им харесва. Не винаги това, което виждате, е това което е. Ние сме се доказали, че това което можем, го правим",

Желязна завеса падна над “Дондуков”

Имаме премиер и президент, на които по чин им се удава да командват. Но идва ден, в който и двамата трябва да се научат как се отстъпва, за да не взривят институционалния ред От паметника на “Света

Знае ли се вече дали норанедкова не напусна къщата, защото трябва да оглави някое министерство?

Знае ли се вече дали норанедкова не напусна къщата, защото трябва да оглави някое министерство? *От

Генетичния код на властта у нас и в Русия съвпада, почти напълно

Случилото се с изборите в Приморсикя край, където кандидатът на Путин изоставаше с 6% до преброяване на 95% от гласовете и .... неочаквано завърши първи, не трябва да изненадва никого.

Колко пари струва охраната на Доган?

"Днес отправих въпрос към НСО на какво основание, колко пари са изразходвани и колко души са ангажирани за охраната на частното лице - бизнесмен Ахмед Доган".

Трима нови министри влизат. Трима руски дипломати да излязат

Трима нови министри влизат. Редно е трима руски дипломати да излязат. Борисов, ха прочети ги вече тия доказателства! *От

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.