Богинята на нощна София Megami Club - Hotel Marinela се завръща с бляскаво откриване тази вечер

30.08.2018;

През изминалата година Megami Club - Hotel Marinela се доказа като една от най-добрите дискотеки в Европа и нейни гости са били световни звезди като Паоло Малдини и Никълъс Кейдж.

Тази вечер клубът ще отвори врати и ще даде старт на новия клубен сезон с невероятното изпълнение на краля на поп-фолка Азис. Звездата ще се качи на обновената сцена на Megami Club - Hotel Marinela, която по-нищо вече не отстъпва на концертните. Измененията в интериора предоставят на гостите още една ВИП зона, която е разположена непосредствено до сцената на клуба, а два самурая ще бъдат нейни верни пазители.

Атрактивният балет “Мегами” е подготвил фантастично шоу, което ще потопи посетителите в магията японското изкуство с моноспектакъл на модерна гейша.

Мащабното откриване на Megami Club - Hotel Marinela ще бъде една от най-дълго коментираните теми в светските среди и сред любителите на качествения ентъртеймънт и саунд.

Още от Шоу

Провокаторът Иво Димчев: Дълбая в своите страхове и табута

l По-смелите ме следват в моето пътуване, по-страхливите се плашат l Не обичам да привличам внимание към себе си извън сцената Провокативен, неконвенционален, експериментатор,

ОВЕН: Гъвкавост

РАБОТА От първия ден на седмицата трудности ще ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Бъдете гъвкави и практични. Не проявявайте излишни амбиции и не се самоунижавайте.

ТЕЛЕЦ: Странично наблюдение

РАБОТА В началото на седмицата не допускайте влияние върху плановете си от странични хора. Внимавайте с познанствата. Вземайте сами необходимите решения. Отложете деловите срещи и разговори.

БЛИЗНАЦИ: Идеи

РАБОТА В петък или през двата почивни дни на делови обяд имате възможност да представите идеите си пред ръководството. Може да бъдат отхвърлени, ако ви завидят,

РАК: Информация

РАБОТА Знам, че не ви е приятно, но отделете няколко часа в началото на седмицата и направете реална оценка на отношенията с хората от деловото си обкръжение.

ЛЪВ: Напрежение

РАБОТА От първия ден на седмицата се подгответе за огромно напрежение, изискващо сериозно отношение към работата ви. Възможни са недоразумения на работното място и разправия с колегите ви,

ДЕВА: Емоция

РАБОТА В началото на седмицата внимавайте, защото сте в състояние да съсипете плановете си заради властващата над вас емоция. Завършете всичките си задачи.

ВЕЗНИ: Предложения

РАБОТА Съдбата е добронамерена към вас и от първия ден на седмицата ви поднася нови изгодни делови предложения. Добре ги обмислете, преди да вземете крайното си решение.

СКОРПИОН: Търпение

РАБОТА Най-добре в началото на седмицата се оставете в ръцете на съдбата и приемайте това, което ви поднася, с търпение и без емоция. Не се опитвайте бързо да приключите с новите си задачи,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.