Смъртта е само илюзия. Нова теория доказва, че живеем в паралелна вселена

24.08.2018;

Има ли живот след смъртта, или просто изчезваме в голямото неизвестно?

Нова научна теория предполага, че смъртта не е терминалното събитие, за каквото го мислим.

Изследването е продлъжение на американски учени, които преди известно време съобщиха, че са открили първото доказателство за паралелна вселена.

Всъщност откритието води до мисловна провокация, наречена "биоцентризъм".

Робърт Ланца, учен, теоретик и автор на "биоцентризма" доказва как животът и съзнанието са ключът към разбирането на истинската природа на Вселената. Той смята, че има много причини, поради които ние всъщност не умираме.

За него смъртта не е краят, както мислят мнозина от нас. "Вярваме, че ще умрем, защото така сме научени", казва в книгата си Робърт Ланца.

Но след смъртта наистина ли продължаваме да живеем в паралелна вселена?

Има много научни експерименти, които сериозно поставят под въпрос термина смърт.

Според квантовата физика някои наблюдения не могат да бъдат предсказани напълно. Вместо това има редица възможни наблюдения, всеки с различна вероятност.

Тълкуването на термина "много светове" показва, че всяко от тези възможни наблюдения съответства на различна Вселена.

Робърт Ланца смята, че "има безкраен брой вселени и всичко, което може да се случи, се случва в някаква вселена.

Според него нашата енергия никога не умира.

Въпреки че отделните тела са предназначени да се самоунищожат, живото чувство - "Кой съм аз?" - е само 20-ватова изворна енергия, действаща в мозъка. Но тази енергия не изчезва при смъртта. Една от най-сигурните аксиоми на науката е, че енергията никога не умира; тя не може нито да бъде създадена, нито да бъде унищожена ".

Тази енергия може да премине от един свят в друг.

Още от Мистерии

Летнишкото съкровище убива човек в момента на откриването

Двама братя тайно си поделят имането с кмета и доктора Милицията го измъква от тях с разпити и бой Златните изображения показват пътя на воина към съвършенство Той е като вълк - винаги дели плячката

Шокиращи легенди за папеса Йоана - жената, която ражда на папския престол

Папеса Йоана родила по време на папско шествие, тълпата я връзва, влачи я с кон, докато не я умъртви Още от времето на първия римски папа Св. Петър се знае, че папа може да бъде само мъж.

Какво е проклятието на деветата симфония?

Ако обичате класическата музика, може би сте чували за проклятието на деветата симфония. Това е старо убеждение, което кара някои да мислят, че един композитор ще умре,

Тайнственият свещен кръст на инките и връзката му със звездите

Тайнственият свещен кръст на инките известен като Чакана бил дървото на живота за тях. Той съдържал три символа, описващи етапите от раждането до смъртта.

Извънземни ли отвлякоха малайзийския самолет?

Криптирано съобщение твърди: “Нападат ни. Не са хора”. Какво се случи с изчезналия малаийзиски самолет е въпрос, който вече 4 години тормози целия свят.

Археолози и учени проучват хипотезата: Лежи ли в Малтепе владетелят бедуин, приел християнството

l Римският император - арабинът Филип I Араб, поверил фронта по Долни Дунав на 7-годишния си син l Със заговор се качва на трона и от заговор загива Възможно ли е в могилата Малтепе да е погребан

Мистериозен град в Чехия крие странна легенда. Тъмни сили вкаменили цяла сватба

Скални фигури, изглеждащи като вкаменени хора, оформят град в Чехия, обвързан с древен мит. Според легендата това е вкаменено сватбено тържество. Младоженецът Ян Ставос бил легендарният син на водна

Мистерия къде е бил центърът на средновековна София

l Разкопките не разкриват на кое място се е изместил той по времето на царете Симеон, Борис, Асен и Петър l Археолозите не знаят къде е забил знамето хан Крум, като е завладял града през 809 г.

Извънземни или супернапреднала древна цивилизация изгражда Пума Пунку

Пума Пунку в Боливия е една от най-големите световни загадки. Досега археолози, историци и учени правят различни изследвания, за да установят дали невероятният храм и бетонните блокове са плод на

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.