Бедите на България идват от това, че българи са ставали и още са комунисти

11.08.2018;

През 1954 г., на 10 август, в САЩ е забранена комунистическата партия. Това обяснява защо днес САЩ са първа световна сила. Защото навреме са разбрали, че комунисти не трябва да управляват, не трябва да стигат до властта. Защото са съсипници на държавата. Затова и оттогава, до днес, в САЩ няма нито един комунист в Конгреса и Сената. Американският народ за комунисти не гласува. У нас комунисти има под път и над път, и затова от много десетилетия държавата ни крета. Същевременно самите нашенски комунисти си пращат отрочетата в САЩ – акъл там да вземат. Дори и президентът наш – също за акъл в САЩ е ходил. Но за кратко време и това му личи.

Как да го кажа по-ясно. Бедите на България идват от това, че българи са ставали и още са комунисти. И не забранихме БКП, а оставихме нейните членове да се преименуват на социалисти, а някои и да прехвърчат в други партии. Трансформацията от комунист в социалист се оказа по-неуспешна дори от Дарвиновата теория, според която която маймуната става човек. У нас това трансформиране не се получи. Вероятно не се е получило и в САЩ, защото там и социалистическото никакво го няма. Но има силна държава, в която мерак имат да живеят отроците на почитателите на социалистическите революции – руснаци, българи, китайци, кубинци...

На 10 август 1987 г., т.е. преди само 31 години, в София бе официално открит паметникът „1300 години България”, същият който вече го няма. И слава Богу! Защото не бива една европейска столица да се загрозява допълнително от комунистически плашила. Стигат ни самите живи комунисти. Та, такива ми ти работи на 10 август.

Още от Коментари

Тоталитаризъм на добрите намерения

22 септември се оказа ден на зависимостта от кресливата посредственост В събота бе национален празник - Ден на Независимостта, и същевременно бе обявен за ден без автомобили в центъра на София.

Вместо да се влошава, положението става безнадеждно

Вместо да се влошава, порожението става безнадежно.  С тази народна мъдрост започна Вежди Рашидов разговора си в студиото на Би Ти Ви. Запитан за останките на тримата министри, той отговори,

За една година успях да сваля 25 килограма. И не съм от късметлийките с готиния ген

Красавицата е водеща на новото спортно предаване по БНТ “Спортисимо”. Все още е в майчинство и се грижи за дъщерите си Ема и Анна Славена Вътова е родена през 1989 г.

Около 2030 г. плъховете ще са господари в дома ни, а в язовир Искър ще бъде заловена анаконда

В квартала бездомните кучета са вече рядкост. Появиха се скитащите котки - бездомни, мазетни или нискоетажни. Ловуват дребни птички, гълъби и катерички. Това се вижда и има хора, за които е любопитно.

Разочарованият електорат на Радев. Обеща им да вземе мерки срещу кемтрейлса, с който Америка пръска българския народ с химикали и ваксини

Разочарованият електорат на Радев... Прави са хората, той им обеща да вземе мерки срещу кемтрейлса, с който Америка пръска българския народ с химикали и ваксини! П.П.

Ангел Джамбазки стартира конкурс за патриотична рап песем. От другите политически сили също обявиха конкурси за песни

След като господин Ангел Джамбазки стартира своят конкурс за патриотична рап песем, от другите политически сили също обявиха конкурси за песни, които да дадат нов тласък на поп музиката у нас.

Отвратителна ксенофобия и расизъм се ширят у нас. Забравяме, че голяма част от нашия народ е народ бежанец

ОРБАНИЗМЪТ Е ХИТЛЕРОСТАЛИНИЗЪМ В НАШИ ДНИ Отвратителна ксенофобия и расизъм се ширят у нас. Забравяме, че голяма част от нашия народ е народ бежанец. Като бежанци от изток сме дошли.

С трепет научих, че Джамбазки е обявил конкурс за патрЕотичен рап! С трепет се включвам и аз в конкурса!

С трепет научих, че Джамбазки е обявил конкурс за патрЕотичен рап! С трепет се включвам и аз в конкурса! Надявам се да гласувате за мен! *От фейсбук!

Умните хора не са толкова малко, колкото си мислите. Те са много по-малко

Умните хора не са толкова малко, колкото си мислите. Те са много по-малко. *От

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.