Надя от президентството си скри профила във фейсбук след скандален пост с торта за 450 лв.

02.08.2018;

Надя Илиева скри профила си във фейсбук след скандален пост с торта за детето й за 450 лв. в групата "Майките на София".

Младата русокоса дама, която сама се определя като служител в администрацията на президента, споделила, че не купува торти за под 5-6 лв. парчето за сина си - пише пиарката Албена Ивайлова на своята страница в социалната мрежа. - Попитах я как може държавен служител да си позволи торта от 450 лв., защото за мен това е срамно и тъжно. Надя се ядоса, ма много се разлюти - каза, че сме неграмотни и не разбираме разделението на властите, правата на потребителя, правомощията на президента и че в България няма никаква емпатия."

Любителката на сладкарските изделия не се притеснява, че похарчила за лакомството почти колкото една минималната работна заплата. Жената е назначена в администрацията на президента точно преди 4 г. - в началото на август 2014 г. Първоначалната й длъжност тогава е младши експерт към секретаря по вътрешна политика на тогавашния държавен глава Росен Плевнелиев.

Негов съветник за процесите в страната беше Милен Любенов, преподавател по политология в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Сега на същия пост при Румен Радев е бившият кмет на с. Труд Николай Копринков.

Още от Скандал

Нови разкрития за великата група: Оргиите на "Бийтълс"

Джон спал с омъжена жена пред съпруга, а Макка видял Бог благодарение на LSD Почти половин век отмина, откакто сър Пол Маккартни обяви, че "Бийтълс" се разпадат.

Стойчо Кацаров, Център за защита правата в здравеопазването: Холандия премахна монопола и има най-доброто здравеопазване

- Г-н Кацаров, какво мислите за идеите за реформа в здравеопазването? Лансират се варианти с допълнителни застраховки или пълно премахване на монопола на здравната каса.

Опит за стоп на кражбите от здраве

В опит да спре грандиозните кражби и източването в здравеопазването министерството на Кирил Ананиев лансира няколко идеи. Една от тях е лечението над 700 лв.

Реформата е заради дупка от 300 млн. лв.

300 млн. лв. дупка в бюджета на здравната каса са станали причина за идеята на министерството всеки работещ да внася допълнително пари за здравна застраховка,

Как се източва здравната каса

дравната система е пробита от години. Най-разпространената схема е да се изписват скъпоструващи пътеки, които не се изпълняват, но се източват парите от здравната каса.

Работещите ще плащат не по 12 лв., а по 38 лв. застраховка

По 38 лв. извън задължителните 8% от заплатата ще трябва да плащат месечно работещите, за да покриват здравните застраховки на 7-те милиона българи. Това ще стане,

Протестен хаос

Пред Народното събрание отново бе мъжът с разкървавената глава от антимонополните бунтове през 2013 г. Там беше и “индианецът” Николай Гацев, изгонен от СДС,

Кои са говорителите - фен на агитката на "Левски" и бивш дансаджия

Емил Русанов, който се разхождаше с мегафона и обяви исканията на протестиращите, е фен на агитката на "Левски" (София). Това става ясно от профила му във фейсбук.

Битката за Кубадински. Сали Курдов няколко пъти укривал партизанина Пенчо, но въпреки това комунистът наредил смяна на името му

l Приятно съм изненадан, че хората уважават баща ми, казва синът му Пламен l Привържениците му обжалват решението за демонтаж, а противниците - да го сринат Въпреки решението за демонтиране на

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.