Екатеринбургските останки са на двойници на Романови

21.07.2018;

l Такъв е изводът от съпоставката на зъбния статус на императорската фамилия с черепите от Поросенков лог

l Царят е сменял четките си на два месеца и е ходил на зъболекар, а подмененият “владетел” бил с развалени зъби

В съдебната медицина съпоставката на зъбния статус е един от най-сигурните методи за идентификация на тленни останки. В тази светлина нека разгледаме част от откритите през лятото на 1991 г. в местността Поросенков лог край град Екатеринбург тленни останки от масов гроб, в който са били погребани 9 души.

За т.нар. Екатеринбургски останки авторитетната следствена комисия вече се произнесе през 90-те години на ХХ век, че принадлежат на царското семейство. Според изследванията на комисията,

череп №4 принадлежи

на императора,

череп №6 е на царицата майка Александра, а черепите с номера 3, 5 и 7 са на техните дъщери - княгините Олга, Татяна и Анастасия.

Констатациите са, че четирите предполагаемо женски черепа принадлежат на хора в роднински отношения, тъй като имат твърде сходно разположение на зъбите. Те са се подлагали на квалифицирано зъболечение, което е използвало най-съвременните достижения на тогавашната дентална медицина. И обратно - череп №4 е с тотално разядени от кариес зъби.

Специалистите, защитаващи версията, че Екатеринбургските останки принадлежат на фамилия Романови, обясняват занемарените зъби на "мъжкия" череп със страха на царя от зъболечение. Както е известно,

по настояване на Руската православна църква

през 2015 г. започна ново следствие, което да разпръсне витаещите в руското общество съмнения, че "има нещо гнило в Дания".

Ето защо бяха привлечени едни от най-изтъкнатите специалисти в стоматологията и в новата история, които дадоха категорични отговори относно зъбния статус на деветте открити скелета и по този начин изчистиха много от съмненията по казуса "Поросенков лог".

Става дума за д-р Емил Г. Агаджанян - зъболекар от висша категория, стаж по специалността 29 години, заместник-председател на Стоматологическата асоциация на Санкт Петербург, член на Европейската асоциация по естетична стоматология (EAED), член на Американската асоциация на козметичната стоматология (AACD), за историка Леонид Е. Болотин и за историка Алексей А. Оболенски.

Ето го и техният отговор на основния въпрос:

Провеждано ли е лечение на зъбите на императора? Къде, кога и в какъв обем?

"Император Николай през целия си живот е бил

редовно

наблюдаван от висококвалифицирани стоматолози

и е обръщал специално внимание на хигиената на устната си кухина, както е видно от документите за закупуването на четки за зъби и стоматологични еликсири – отговарят тримата специалисти. -

Изчисленията показват, че той е сменял четките си на всеки два месеца, каквито са и сегашните стоматологични норми. До 1910 г. не са регистрирани случаи на стоматологично лечение на Николай Александрович. Но в същата година на д-р Хайнрих Уолисън е изплатен хонорар от 1300 сребърни рубли за лечение на зъбите на императора.

През 1914 г., както и всеки ден от 3 до 7 януари и на 19, 21 и 26 октомври 1917 г. Николай е бил (по думите му - "дълго") на лечение в кабинета на зъболекаря С. С. Кострицки. Последното му посещение при стоматолог е документирано на 10, 11, 15, 17 и 24 декември 1917 г. по време на заточението му в град Тоболск.

Освен това при зъболечението по онова време е било

обичайна практика да се използва местна упойка,

за да се избегне болката по време на стоматологична интервенция. Няма никаква причина да се мисли, че цар Николай Александрович е избягвал поради страх от болка зъболечение през живота си. Така че, ако череп №4 бе на император Николай II, зъбите на черепа трябва да имат следи от зъболечение, вкл. пломби или следи от изваждането на зъб. Такива следи обаче няма."

Изводът, който

се налага сам:

повече от очевидно е, че т.нар. "Екатеринбургски останки" НЕ принадлежат на императорското семейство. Което може да означава, че:

Първо - цар Николай II и неговите ближни са били спасени и никой никога не ги е разстрелвал.

Второ – че

вместо царското семейство са били разстреляни техни двойници

Трето – или пък дори и двойниците не са били разстреляни през нощта на 17 юли 1918 г. А масовият гроб в Поросенков лог е бил изкопан по заръка на Сталин много по-късно – през 1946 г., когато поредната Лъже-Анастасия изявява претенции за царска наследница пред английския съд.

И в него са били положени тленните останки на двойниците, умрели от естествена смърт например. Подобно предположение обяснява факта как е възможно девойки на по 17–20 години да имат по над 30 пломби по зъбите си. Но ако двойничките са били по-възрастни, ако са раждали и кърмили, това може да обясни генерализирания кариес на "княгините".

А вместо Николай II очевидно

е бил използван негов двойник от простолюдието,

който не е имал финансова възможност да си позволи каквото и да било зъболечение. Подобно предположение обяснява и свидетелското показание на малкия тогава Лазар Рендел, запомнил изумлението на майка си. Тя е стоматоложката Мария Рендел, която на 10, 11, 15, 17 и 24 декември 1917 г. е лекувала зъбите на "царя" по време на заточението му в град Тоболск. И била изумена от факта, че "устата му била пълна с изгнили зъби".

Тоест по това време царят и неговото семейство вече са били подменени с двойниците си.

Още от Секретно

Полковник от ДС: Госпожо, първо ще разстреляме децата ви, после мъжа ви и накрая вас!

Проф. Иван Дреников е най-младият политически затворник “Госпожо Дреникова, първо ще разстреляме децата ви, после мъжа ви и накрая вас!" Тези думи, отправени към майка му от полковник от ДС през

Преди 110 г. Турция ни признава за независими, но срещу 82 млн. франка за Русия

Комунистите отменят празника на 22 септември като царска отживелица, възстановен е през 1992 г. от кабинета на Филип Димитров Според решенията на Берлинския конгрес България е васално на турския

Как почиваше номенклатурата? Тодор Живков плувал няколко дължини в басейна в Евксиноград. Не обичал морето, защото ходел през август и тогава имало мъртво вълнение и водорасли

Само членовете и секретарите на Политбюро можели да отсядат в резиденцията, министрите – на Ривиерата, а окръжните лидери – на “Република” Бившият Първи предпочитал планината и за последно

Планиран ли е 11.09.2001 още през 40-те години?

Предупреждения, че нещо ще се случи с двете кули, има почти постоянно, а последното е само месеци преди самолетите да се разбият в сградите и да изпепелят всичко след себе си.

Какво е Predictive Programming и кой контролира бъдещето ни

Понякога ги виждате във филми, книги, реклами, предавания или обикновени изображения. Съобщения, които в дадения момент не са имали абсолютно никакъв смисъл или са били просто част от историята.

Как промиват мозъка ни?

Да ни втълпяват идеи чрез Predictive Programming, не е единственият начин, по който действат правителствата, за да контролират съзнанието ни. Те използват и много други техники.

Ленин заповядва на Сталин да си почива и да ходи на курорт

Владимир Илич се уплашил, че наследникът му за висшия партиен пост няма да доживее конгреса, на който щял да бъде избран, и го задължава да замине на Черно море По-късно на ВИП комунистите им се

Офицерът от ДС със смъртна присъда Владо Костов: Аз оцелях, а Георги Марков - не, заради дозата на отровата

-Господин Костов, наближавате почетен юбилей. Как се чувствате и с какво се занимавате в момента? - Какъв юбилей? 85-и рожден ден и какво? То беше нещо, което изглеждаше трудно достижимо,

Русия започна най-големите военни учения в съвременната си история. Подготвя се за "голям конфликт"

НАТО предупреди, че Русия се подготвя за "голям конфликт", информира ДПА. Русия започнаха най-големите военни учения в съвременната история на страната.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.