Единствената биологична функция на депутатите е да разсмиват нацията

09.07.2018;

Макар и с леко закъснение споделям и аз това мило отбелязване на 55-та годишнина на някакъв си депутат от герб – Георги Станков от Хасково. Естествено, дори за хората с една гънка мозък в главата, не е тайна, че герб е сбирщина на мега катили, илитерати и селяндури.

Единствената биологична функция на които е да разсмиват нацията и да дават повод за сатира или по-скоро за смешен плач. Тези снимки са селфи на управлението на герб. Един вид символ на тяхната ценностна система и интелект. Двуетажна торта с депутатски звънец пльоснат отгоре й, да символизира „важност.”

Снимка на единственото изказване на депутата в парламента (връх на житейското му постижение); естествено депутатската му карта, за да се покаже, че не става въпрос за някой селяк-унтерменш, а за велик законодател и ковач на историята на съвременна България.

И разбира се, пачки от банкноти от 500 евро – за да се обясни за какво е целият този депутатки зор. Ако този сладкарски шедьовър беше сътворен през дивите 90-те, би имал някакво обяснение с безпросветността на българския нов политик. Но годината е друга. А катилите същите...

От фейсбук

Още от Коментари

Сексът е дар Божи, страстната любов води към вечен живот

Папа Франциск заяви по време на беседа с млади вярващи от Франция, че сексът е „дар Божи“. Пълният текст беше разпространен от пресслужбата на Ватикана. „Сексуалността и сексът са дар Божи.

Нормалните (да се чете десни) хора продължават да са много лошо прецакани. И така вече 10-15 години.

В ГЕРБ май не си дават сметка, че вероятно дължат крехката си преднина от 3% пред БСП на това, че единствената причина немалко хора да гласуват за тях е буквално за да не спечели БСП.

В България досега никой президент не е спечелил война с премиера

В закона пише, че трябва да се съгласува с президента назначаването на новия главен секретар. Ако един човек иска да подаде оставка, може да се съгласува евентуално с жена си.

Това е най-комунистическо-капиталистическото нещо, което съм виждала и съм в пълен захлас

Скъпи ми приятели, но това е прекрасно!!!!! Държавата моли големите вериги да не увеличават цената на хляба, въпреки че пшеницата поскъпва. Това е най-комунистическо-капиталистическото нещо,

Путин се изложи с тази своя война в Сирия. Заради достлука му с шантавия Башар Асад пак загинаха руснаци

Путин се изложи с тази своя война в Сирия. Заради достлука му с шантавия Башар Асад пак загинаха руснаци. Това е болест. *От

Другите народи, когато са произвеждали компютри и са летeли в космоса, ние сме открили колелото и барута

Попадна ми някаква книга, според която българите са открили колелото, леярството, барута и парната машина. Никой не отрича тези патриотични хипотези. Просто другите народи в същото време вече са

С 0.01% си вдигнах мнението за В. Симеонов. Само той запита НСО защо бизнесменът Доган има правителствена охрана

С 0.01% си вдигнах мнението за В. Симеонов, защото той май е единственият от управляващите в НС и правителството, който запита официално НСО защо бизнесменът Доган има правителствена охрана.

Камен без книжка уби майка, близнаци и дете. Държавата воюва за глупости

Без медиен шум, обществена и държавна реакция в белослатинското село Габаре вчера погребаха 22-годишната Таня. Погребаха я на рождения й ден. Спуснаха ковчега й в земята с неродените близнаци в

Цената на хляба расте. Моля хазартните босове да работят без печалба

Цената на хляба расте. Моля хазартните босове да работят без печалба. Умолявам Ви. Зърнопроизводител *От

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.