Славея Сиракова показа как я кълнат във фейсбук и отново се защити с думите: "Такива като вас са доказателство за правотата на думите ми!"

27.06.2018;

"Славея, пожелавам ти да родиш такова дете!!! Господ не забравя!!! Такова съобщение получила Славея Сиракова във фейсбук от сънародник, който явно не е харесал нейните коментари относно майките с увреждания. Самата Славея твърди, че това е само една от клетвите по неин адрес през последните дни. 

Дъщерята на Наско Сираков и Илияна Раева обаче явно не се е впечатлила от отрицателната енергия, с която я заливат интернет потребителите, и за пореден път защитава позицията си, която предизвика толкова силен отзвук в обществото. Ето какво написа тя по този повод: 

Разбира се, че не забравя! Такива, като теб са доказателство в правотата на думите ми! Ти и една сурия хора ми пожелахте деца, които приемате за бреме, товар и недостатък. За момент се замислих как да отговоря и какво да направя... Има домове мила моя, където хората се грижат за тези изоставени от родителите си деца! Там те учат и своите деца да се грижат за тях ежедневно. Там им научих имената, празнувахме им Рождените Дни и не предполагах, че днес ще ги използвате, като ЕВТИН инструмент с/у мен и семейството ми! Ти моето момиче едва ли ще понесеш гледки, които видях и едва ли ще ги приемеш, както мен! Тази страна на живота я има, но тя не е грозна, нито страшна. Тя е част от ежедневието на хора, които не я приемат, като работа. Защото тези хора ми показаха една човещина, отдаденост и любов към някой в нужда! И живота, и семейството ми, и приятелите ми, И ХОРАТА, и аз самата днес ми дават възможност да бъда себе си.

Още четете: 

Славея Сиракова - разпад на ценности, но най-вече разпад на човещина

Още от Скандал

Нови разкрития за великата група: Оргиите на "Бийтълс"

Джон спал с омъжена жена пред съпруга, а Макка видял Бог благодарение на LSD Почти половин век отмина, откакто сър Пол Маккартни обяви, че "Бийтълс" се разпадат.

Стойчо Кацаров, Център за защита правата в здравеопазването: Холандия премахна монопола и има най-доброто здравеопазване

- Г-н Кацаров, какво мислите за идеите за реформа в здравеопазването? Лансират се варианти с допълнителни застраховки или пълно премахване на монопола на здравната каса.

Опит за стоп на кражбите от здраве

В опит да спре грандиозните кражби и източването в здравеопазването министерството на Кирил Ананиев лансира няколко идеи. Една от тях е лечението над 700 лв.

Реформата е заради дупка от 300 млн. лв.

300 млн. лв. дупка в бюджета на здравната каса са станали причина за идеята на министерството всеки работещ да внася допълнително пари за здравна застраховка,

Как се източва здравната каса

дравната система е пробита от години. Най-разпространената схема е да се изписват скъпоструващи пътеки, които не се изпълняват, но се източват парите от здравната каса.

Работещите ще плащат не по 12 лв., а по 38 лв. застраховка

По 38 лв. извън задължителните 8% от заплатата ще трябва да плащат месечно работещите, за да покриват здравните застраховки на 7-те милиона българи. Това ще стане,

Протестен хаос

Пред Народното събрание отново бе мъжът с разкървавената глава от антимонополните бунтове през 2013 г. Там беше и “индианецът” Николай Гацев, изгонен от СДС,

Кои са говорителите - фен на агитката на "Левски" и бивш дансаджия

Емил Русанов, който се разхождаше с мегафона и обяви исканията на протестиращите, е фен на агитката на "Левски" (София). Това става ясно от профила му във фейсбук.

Битката за Кубадински. Сали Курдов няколко пъти укривал партизанина Пенчо, но въпреки това комунистът наредил смяна на името му

l Приятно съм изненадан, че хората уважават баща ми, казва синът му Пламен l Привържениците му обжалват решението за демонтаж, а противниците - да го сринат Въпреки решението за демонтиране на

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.