Братя българи, не тропайте ръченица в чужбина - ще ви забележат, че сте едни комплексирани тъпаци

14.05.2018;

Този пост е за българските хорА и световната им експанзия по чуждестранните площади. Братя българи, СПРЕТЕ СЕ! Наистина няма нужда да тропате ръченица в чужбината (освен ако не сте част от фолклорна група на културен фестивал със себеподобни фолклорни групи!). Явно българското хоро (Булгар! Булгар!) по необясними за здравия разум причини е станало средство на българската дипломация напоследък след като българските дипломатически мисии разпростаняват комюникета за великото събитие на българските хора да се изтъпанчат по чуждите площади (като във Вашинготн, DC, например!) Хайде, няма нужда от толкова много Булгар! Булгар! Не ви ли е малко срам, питам аз? Това ли ви е експорта на българщината? Тъпата ви ръченица ли? Вие, тъпунгери, като „безсмъртия полк” ли искате да станатете? Или като олигофрените нощни вълци,може би? Не разбирате ли колко тъпо изглежда това да се изтъпанчите в някоя европейска или друга столица и така без никаква причина да друсате хора, защото сте Булгар! Булгар!? Или просто искате да ви забележат,че сте едни комплексирани тъпаци? С тъпите си хора ли ще измиете срама на нефункциоиниращата ви държава? Хайде стегнете се малко! Не е задължително тъпотиите на Кристалина Георгиева да станат запазена марка на българската диаспора и дипломация! Не е задължиелно да промотирате селската простотия и комплексарщина! Хайде спрете се, бе! Измислете нещо по-креативно. Стига с тия селски простоии!

*Коментарът е от фейсбук

Още от Коментари

Безсилен гняв! Значи аз пиша боклуци, които не се търсят и трябва да се поправя, а милата ми Венета пише прекрасни шедьоври

В Габрово съм. Представям новата си книга. Мечката и други разкази. Вечерта минава скромно и приятно. Малко тъжно, хората предпочитат шумни представления. На сутринта пия кафе с местни хора. Приятели.

При толкова приказки за членове, как пък не се научи да членува тая Наталия Кобилкина

Заврях се в профила на Наталия Кобилкина. При толкова приказки за членове, как пък не се научи да членува тая жена. Слага се отзад, какво се прави, че не знае как... *От фейсбук!

Щастливи сме, че чакаме руско-гръцко дете на Българската майка Земя

Любими приятели, благодаря ви за вашата любов и подкрепа. Щастливи сме, че чакаме руско-гръцко дете на Българската майка Земя:)) Пожелаваме на всички двойки прекрасни и здраве бебета,

За наша жалост, от Стамболов насам, България винаги се е движила по тънък лед, а зад нас – мечка

Независимостта изисква и да повярваш в нея... От време на време! "За наша жалост, от Стамболов насам, България винаги се е движила по тънък лед, а зад нас – мечка.

Уважаеми г-н Президент, в последните години градихме българската демокрация разкрачени между научния марксизъм и заведенията за бързо хранене

Вчера на среща в президентството президента Радев е приел да бъде лице на възванието за единение, създадено от инициативен комитет. Сред поканените да се включат в това възвание бях и аз.

Унгарска рапсодия в Страсбург – уроци по свободолюбие

Свободата, любовта са ми всичко на света. Любовта ми е с цената на смъртта. Бих отдал за свободата любовта. Шандор Петьофи Гените са преносители на биологична информация, която се унаследява,

Кога ще стигнем Полша? Те не пуснаха Нощните вълци на Путин, а тук бяха посрещнати с хляб и сол пред "Александър Невски"

След падането на комунизма, в Полша приложиха т. нар. шокова терапия на гениалния Балцерович за бързо преминаване към пазарна икономика. Това доведе до невероятни темпове на икономическо развитие и

Нови министри – стар късмет. Нови дебати – вкиснали думи. Фалш. А за капак и Сидеров се изказа! Цирк

Нови министри – стар късмет. Нови дебати – вкиснали думи. Фалш. А за капак и Сидеров се изказа! Цирк. *От

Напускам БСК, ще си намеря по-добра компания

Сашо Дончев, собственик на "Овергаз" и председател на управителния съвет на Българската стопанска камара (БСК), чийто мандат на поста изтича след година, напуска работодателската организация.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.