Това, че някой ви казва, че тенджерата е полицейска каска, представяйки се за официално лице, не е задължително да му вярвате!

19.04.2018;

Този пост е за хората без критично мислене, които по моите скромни преценки са над 80% на територията. Хора, които не само не могат да различат сатирата и сарказма от реалния живот, но хора,които реагират първосигнално на всичко, което чуят и видят по медиите като го приемат за чиста монета без да си напрегнат поне малко мозъка и да си кажат: „ Абе нещо не ми се вързват нещата!” Затова тези хора приемат един бански, нахлузен на главата на човек за полицейска маска или вярват, че една тенджера поставена на главата на човек е полицейска или рицарска каска в зависимост от обстоятелствата. Това, че някой ви казва, че тенджерата е полицейска каска, представяйки се за официално лице, не е задължително да му вярвате! Както не е задължилтено да вярвате на глупостите, с които ви засипват по-голямата част от българските медии или политиците!

Преди много години като бедна студентка в сащ се грижех за един възрастен дядо, който имаше деменция. Той като гледаше сатиричните шоута по телевизора, непрекъснато псуваше „идиотите политици.” Особено Буш Старши по време на войната в Залива, когато комедиантите го спукваха от бъзик за най-различни неща (както и трябва да правят сатириците в свободните държави). Та единствените, които им се хващаха на скечовете и ги приемаха за реалност бяха много възрастни хора, с много ограничени мозъчни функции --- като този дядо, който ужасно се ясосваше на актьорите, които се подиграваха с Буш, защото ги мислеше за Буш. Няма да забрава как той все ми казваше:

„ Погледи какви идиоти ни управляват.” А аз дори не го разубеждавах, защото знаех, че няма смисъл.... Та мозъчното ниво на много хора в Бългрия е на нивото на този дядо, само че ужасът е, че тези хора не са стари и че също така гласуват!

Още от Коментари

В България досега никой президент не е спечелил война с премиера

В закона пише, че трябва да се съгласува с президента назначаването на новия главен секретар. Ако един човек иска да подаде оставка, може да се съгласува евентуално с жена си.

Това е най-комунистическо-капиталистическото нещо, което съм виждала и съм в пълен захлас

Скъпи ми приятели, но това е прекрасно!!!!! Държавата моли големите вериги да не увеличават цената на хляба, въпреки че пшеницата поскъпва. Това е най-комунистическо-капиталистическото нещо,

Путин се изложи с тази своя война в Сирия. Заради достлука му с шантавия Башар Асад пак загинаха руснаци

Путин се изложи с тази своя война в Сирия. Заради достлука му с шантавия Башар Асад пак загинаха руснаци. Това е болест. *От

Другите народи, когато са произвеждали компютри и са летeли в космоса, ние сме открили колелото и барута

Попадна ми някаква книга, според която българите са открили колелото, леярството, барута и парната машина. Никой не отрича тези патриотични хипотези. Просто другите народи в същото време вече са

С 0.01% си вдигнах мнението за В. Симеонов. Само той запита НСО защо бизнесменът Доган има правителствена охрана

С 0.01% си вдигнах мнението за В. Симеонов, защото той май е единственият от управляващите в НС и правителството, който запита официално НСО защо бизнесменът Доган има правителствена охрана.

Камен без книжка уби майка, близнаци и дете. Държавата воюва за глупости

Без медиен шум, обществена и държавна реакция в белослатинското село Габаре вчера погребаха 22-годишната Таня. Погребаха я на рождения й ден. Спуснаха ковчега й в земята с неродените близнаци в

Цената на хляба расте. Моля хазартните босове да работят без печалба

Цената на хляба расте. Моля хазартните босове да работят без печалба. Умолявам Ви. Зърнопроизводител *От

Левите политици разчитат, че електоратът им не може да смята, нито да мисли, и затова му сипват в главата как "бедните и богатите плащат едни и същи данъци!

Убедена съм, че пропорционалното облагане продължават да го наричат "плосък данък" за удобство на левите политици, които разчитат, че електоратът им не може да смята, нито да мисли,

Винаги съм срещу Полша, но когато играят срещу Русия или Германия - съм за съдията

Понеже гледам волейболистите ни срещу Полша, държа да споделя, че винаги съм срещу Полша на всеки спорт, освен когато играят срещу Германия или Русия - тогава по исторически причини съм за съдията.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.