Срам ме е както от този безхаберник с конете, така и от “справедливия” гняв на “гражданското общество”

27.03.2018;

Вчера писах, че не е момента да кажеш, че си роден в Кюстендил.

Заради оня клетник с конете.

Снощи обаче попаднах съвсем случайно на профилът му във фейсбук.

Там се случва следното:

- потребител едно - умри, м**а ти д***а мръсна, гаден боклук

- потребител две (напиасал е над 700 пъти с главни букви “ЩЕ УМРЕШ!!!!”, след което си е копирал за всеки случай статуса още няколко пъти

- потребител три - постнал е снимка на въпросния клетник с децата му и е придружил снимката с, как да кажа, съкровени желания спрямо цялото семейство на въпросния човек

- потребител петдесети - “умри, боклук”

- потребител сто четирдесет и пети - “дано пукнеш, гад мръсна”

И така до откат.

С това моят разказ завършва.

Изводите оставям за вас...

Срам ме е както от този безхаберник, така и от “справедливия” гняв на “гражданското общество”.

Не съм вярващ, но дали сега не е момента да си припомним онова “защо виждаш сламката в окото на брат си, а греда в своето не виждаш”?

PS. Понеже статусите се четат по диагонал, да декларирам още веднъж, че постъпката на този безхаберник от Кюстендил е не просто отвратителна, а отвратителна на квадрат...

*Венци Мицов във фейсбук

Още от Коментари

Той е продукт на хибридните битки на Кремъл!

От доста време се знае, че Асанж е партньор на ГРУ. Но последните разкрития, че руските спецслужби са се опитали да го изведат тайно от посолството на Еквадор и от Великобритания в дипломатически

Писъмце до моя приятел Иво и другите сценаристи на Слави, както и до други любители на балканския кашкавал

Калин Терзийски във фейсбук: МАЛКО ПИСЪМЦЕ ДО МОЯ ПРИЯТЕЛ ИВО И ДРУГИТЕ СЦЕНАРИСТИ НА СЛАВИ, КАКТО И ДО ДРУГИ ЛЮБИТЕЛИ НА БАЛКАНСКИЯ КАШКАВАЛ ...е, Ивак, ти чел ли си последните ми книги?

Тоталитаризъм на добрите намерения

22 септември се оказа ден на зависимостта от кресливата посредственост В събота бе национален празник - Ден на Независимостта, и същевременно бе обявен за ден без автомобили в центъра на София.

Вместо да се влошава, положението става безнадеждно

Вместо да се влошава, порожението става безнадежно.  С тази народна мъдрост започна Вежди Рашидов разговора си в студиото на Би Ти Ви. Запитан за останките на тримата министри, той отговори,

За една година успях да сваля 25 килограма. И не съм от късметлийките с готиния ген

Красавицата е водеща на новото спортно предаване по БНТ “Спортисимо”. Все още е в майчинство и се грижи за дъщерите си Ема и Анна Славена Вътова е родена през 1989 г.

Около 2030 г. плъховете ще са господари в дома ни, а в язовир Искър ще бъде заловена анаконда

В квартала бездомните кучета са вече рядкост. Появиха се скитащите котки - бездомни, мазетни или нискоетажни. Ловуват дребни птички, гълъби и катерички. Това се вижда и има хора, за които е любопитно.

Разочарованият електорат на Радев. Обеща им да вземе мерки срещу кемтрейлса, с който Америка пръска българския народ с химикали и ваксини

Разочарованият електорат на Радев... Прави са хората, той им обеща да вземе мерки срещу кемтрейлса, с който Америка пръска българския народ с химикали и ваксини! П.П.

Ангел Джамбазки стартира конкурс за патриотична рап песем. От другите политически сили също обявиха конкурси за песни

След като господин Ангел Джамбазки стартира своят конкурс за патриотична рап песем, от другите политически сили също обявиха конкурси за песни, които да дадат нов тласък на поп музиката у нас.

Отвратителна ксенофобия и расизъм се ширят у нас. Забравяме, че голяма част от нашия народ е народ бежанец

ОРБАНИЗМЪТ Е ХИТЛЕРОСТАЛИНИЗЪМ В НАШИ ДНИ Отвратителна ксенофобия и расизъм се ширят у нас. Забравяме, че голяма част от нашия народ е народ бежанец. Като бежанци от изток сме дошли.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.