Поне покажете злодея зад овчарката Анка, който с 0 лв. спира проекти за милиарди

07.02.2018;

Aко овчарката Анка беше обжалвала преди половин година процедурата за ремонт без търг на НДК, днес можеше без никакъв проблем и абсолютно безплатно да провали европредседателството на България.

Ромката Анка, която в момента дремуца до печката в овчарник някъде из страната, в очакване зимата да премине, за да изведе животните на паша по къра, е много влиятелна фигура в държавата.

Тя е много по-мощен фактор от премиера, председателя на Народното събрание и президента, качен на борда на МИГ-29, взети заедно.

Тримата първи в България от кабинетите си на площад "Независимост" и площад "Народно събрание" не могат да направят това, което Анка постига без усилие, облегната на гегата си на някоя поляна в Балкана.

Цяло чудо е наистина как иначе толкова бдителната и информирана овчарка не се сети да атакува ремонта на Националния дворец в София. И сега, като четат този текст, и президентът Радев, и премиерът Борисов, и председателят на Народното събрание Караянчева трябва да чукат на дърво по масивните бюра в кабинетите си, че минаха метър с европредседателството.

Трябва да чукат на дърво, защото абсолютно нищо друго не могат да направят срещу Анка. Тя е в състояние да блокира ремонтната дейност в цялата страна, докато небрежно пляска с шибучката овцете по баира.

Не е сигурно, но ромката Анка може би има основно образование. Със сигурност обаче тя има на името си 49 регистрирани фирми с по 2 лева капитал, с които може да обжалва и спира дори обществени поръчки, в които не е участвала.

Eто например колко жестоко Анка постъпи с Пловдив, който през 2019 г. се кани да стане европейска столица на културата. Кани се, но нито от града под тепетата, нито от международното жури, което определя победителя, са питали овчарката какво мисли по въпроса.

И така без мнението на ромката са стартирали едни ремонти в центъра на Пловдив за над 36 милиона лева, които обаче овчарката Анка пресече в зародиш, докато прекара овцете между два баира в планината.

Така Пловдив е под въпрос за европейска столица на културата заради спряното реновиране на площад "Централен", строителство на галерия и социализирането на близките до него археологични разкопки, също така блокираното цялостно обновяване, преасфалтиране, замяна на водопровода в централната част на града.

Овчарката Анка обаче е прекалено амбициозна да скапе само европейската ни столица на културата. И още в последните месеци на 2017 г. атакува и Сливен. И с едно тропване с гегата успя да спре ремонта на 4 детски градини на стойност 4 милиона лева.

И това не е всичко. Защото като всяка ромка, Анка има хиляди браТчеди из цялата страна. И много от тях имат потаен бизнесживот като нея. И атакуват всичко хубаво и полезно за хората в нашата държава, които плащат данъци, за да може после бюджетът да излива пари в дебитните карти на браТчедите като безработни, многодетни майки, социално слаби, бездомни и прочее.

Tака обаче изглежда картинката само на пръв поглед. Защото зад цялата тази ромска бизнес галимация стоят със сигурност едни много по-бледолики хора, създали системата от стотици и дори хиляди кухи цигански фирми из цялата страна, чрез които не само спират проекти, но и крадат ДДС и още много други престъпления, между които и чисто криминални.

Тези злодеи в сянка са отлично подготвени икономически и юридически. Пак тия дни, като ползваха един браТчед на Анка също с фирма с 0 лева приходи, успяха да спрат инфраструктурни проекти за цял 1 милиард лева от Европейския съюз.

С тези пари трябваше да се ремонтират жп линии, по които много по-модерни и чисти влакове щяха да се движат със скорост от 160 километра в час, за да превърнат жп транспорта в по-удобен и предпочитан от автомобила метод за придвижване.

Пак такива злодеи успяваха дълги години да отлагат стартирането на тол системата в България, от което държавата губеше по 1,5 милиарда лева всяка година, а тировете съсипваха почти безплатно пътищата в страната.

Така както държавата успя да се справи с транспортния картел, който спираше въвеждането на тол таксите, сега трябва да се справи и с тези, които подпират гегата на циганката Анка и многобройните й браТчеди.

Много ми е интересно какво правят по въпроса ДАНС, МВР, прокуратурата, за да изобличат или поне осветят публично кои са злодеите в сянка, които вредят така нагло на интереса на хората?

Както и депутатите, които трябва да променят закона така, че повече това безумие да не се случва?

Още от Коментари

Е как да пратя покана на г-жа Манева, като по погледа й усещам, че вече е разочарована от мен. Утешава ме само, че и от вас също

Е как да пратя покана на г-жа Манева, като по погледа й усещам, че вече е разочарована от мен. Утешава ме само, че и от вас също. *Oт

Държавите, които имат най-малко мигранти в ЕС, реват най-много срещу мигрантите

Държавите, които имат най-малко мигранти в ЕС, реват най-много срещу мигрантите. Държави, на които не им пука за европейските ценности и за европейското законодателство, най-много реват,

България остана под миризливия съветски ботуш и извън свободния свят

Това че Борисов и управляващата корумпирана коалиция предпочетоха Вишеградския съюз пред Европейския без съмнение е най-грешното външнополитическо решение след влизането на България на страната на

Песен за мен. Калин Т. умря!

ПЕСЕН ЗА МЕН Някои казваха: Калин Т. умря. И не бяха далече от истината, защото Калин Т. наистина умря, но само тая част от него, която трябваше да умре, за да живее другата. Други казваха: Калин Т.

Не бях най-добрият баща, може би за да са сигурни други семейства

"Искам да се извиня на семейството си. Не бях най-добрия баща", каза със сълзи на очи новия вътрешен министър Младен Маринов. Думите му бяха по повод приключването на 28-годишния му професионален път

Когато мъжете лъжат, го правят с достойнство и в полза на всички!

"Един дървар мина над реката и си изпусна брадвата във водите ѝ. Заплака от мъка, но тогава Господ му се яви и попита: - За какво плачеш? - Как да не плача,

Защо се ограничаваме само с хляба? Нека производителите продават всичко без печалба

Защо се ограничаваме само с хляба? Нека производителите продават всичко без печалба. Няма да има недоволни

"Европа на нациите" означава връщане в XX век

Слушам как някакъв хахо, представящ се за "патриот", защитава тезата за "Европа на нациите". Според него сегашният Европейски съюз бил съюз на "гей-браковете".

Смяната на времето е брюкселска конспирация

Едно от доказателствата, че европейската бюрокрация е леко изтрещяла, е директивата за смяната на времето. Както обяви Жан Ишиаса: “Държавите членки следва да решат сами кое часово време ще прилагат

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.