Ако някой ден започна да крещя, да заплашвам от името на “народа на улицата” - моля ви, издирете ме и ми бийте един шамар

27.01.2018;

Не съм писал отдавна.

То няма и много смисъл.

Не ме бива в крясъците, а се опасявам, че ако кажа какво мисля за случващото се в момента, "демократичната общност" ще ме обвини в поне 500 смъртни гряха - от СОПСИДИЙ до КОМОНИЗД и ДС и каквото още има на записаната им в Балкантон грамофонна плоча.

За това по - добре да си трая.

Земята се върти и без моите статуси, така, че да не драматизирам много.

Държа обаче, в качеството си на общински съветник да кажа, че днес, от името на ПГ5 по време на приемането на мерките за въздуха на София предложих в рамките на отоплителния сезон в столицата (от октомври до март) да имаме “Зелен билет” с цена 1 лев за цял ден.

Подкрепиха ме 12 общински съветници.

Не се държах арогантно, заплашвайки, че ей сега ще доведа хората, както последните седмици го правиха красиви и умни говорители на “суверена” по всякакви комисии в СОС.

В крайна сметка не гласувах мерките за мръсния въздух.

Казвам, за да знаете.

И искам да кажа още нещо - ако някой ден започна да крещя, да заплашвам от името на “народа на улицата” и да се държа като последна инстанция - моля ви, издирете ме и ми бийте един шамар.

Още от Коментари

Песен за мен. Калин Т. умря!

ПЕСЕН ЗА МЕН Някои казваха: Калин Т. умря. И не бяха далече от истината, защото Калин Т. наистина умря, но само тая част от него, която трябваше да умре, за да живее другата. Други казваха: Калин Т.

Не бях най-добрият баща, може би за да са сигурни други семейства

"Искам да се извиня на семейството си. Не бях най-добрия баща", каза със сълзи на очи новия вътрешен министър Младен Маринов. Думите му бяха по повод приключването на 28-годишния му професионален път

Когато мъжете лъжат, го правят с достойнство и в полза на всички!

"Един дървар мина над реката и си изпусна брадвата във водите ѝ. Заплака от мъка, но тогава Господ му се яви и попита: - За какво плачеш? - Как да не плача,

Защо се ограничаваме само с хляба? Нека производителите продават всичко без печалба

Защо се ограничаваме само с хляба? Нека производителите продават всичко без печалба. Няма да има недоволни

"Европа на нациите" означава връщане в XX век

Слушам как някакъв хахо, представящ се за "патриот", защитава тезата за "Европа на нациите". Според него сегашният Европейски съюз бил съюз на "гей-браковете".

Смяната на времето е брюкселска конспирация

Едно от доказателствата, че европейската бюрокрация е леко изтрещяла, е директивата за смяната на времето. Както обяви Жан Ишиаса: “Държавите членки следва да решат сами кое часово време ще прилагат

Аз, ако бях във Vip Brother, първо щях да номинирам за изгонване Сорос

Аз, ако бях във VipBrother, първо щях да номинирам за изгонване Сорос. *Oт

Политиците правят неща уж за бедните, от които печелят основно богатите

Когато правителството отива на преговори с големите вериги да ги убеждава да продават продукт без печалба, това води до имплицитно освобождаване от отговорност пред КЗК за дъмпинг и картелизация.

Уважеми клети експлоатирани българи от Лондон, най-после имате късмета да ви погали президентшата Десислава Радева

Уважеми българи от Лондон, български революционери в изгнание, клети експлоатирани хъшове, далеч от род и родина! Най-после имате късмета да ви погали родината във формата на президентшата Десислава

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.