Малко преди Коледа Кети обявила, че е с Николай, очаквала отмъщение

03.01.2018;

След голямата грешка идва голямата любов, обявила тя

Смятала, че овчарката й е ангел, пратен да я пази

Жената се увличала от руски психолог, който твърди, че близките ни убиват най-сигурно и бързо

На 26 декември Кети обявява в социалните мрежи съжителството си с Николай. Разследващите не изключват версията именно това да е накарало бившия й мъж, лежал в затвора, да се активизира.

Още повече че те са убедени, че престъплението е дело на мъж. Със сигурност

е било добре обмислено

и той е познавал обстановката, защото още с нахлуването е убил единственото живо същество, което е могло да окаже съпротива - немската овчарка. Подозренията са, че останалите са били пияни и полузаспали.

В подкрепа на версията за ревност има още един пост на Кети от октомври миналата година. В него тя публикува анализ на руския лечител и психолог Сергей Лазарев, че близките, които се привързват към нас, ни убиват най-сигурно и по-бързо от всичко. Още в началото той посочва, че в основата им е ревността и гордостта.

Една от тезите му е, че жена, която е духовна,

не може да прости на мъж нараняването

Някъде по същото време Кети се снима със своята немска овчарка в момент, когато се е качила на дърво. Отдолу е написала: "Моята охрана".

Очевидно тя много е обичала кучето си, защото фейсбук профилът й е пълен с негови снимки. Включително е поствала статии, че тези животни всъщност са ангели, пратени да пазят стопаните си.

Дали действително Кети се е пазела и дали охраната за нея е била толкова важна, днес можем само да гадаем.

Друга показателна статия, която тя споделя, е, че "Голямата любов идва след голямата грешка".

В серия от постове тя уточнява, че

никой никого не изоставя,

просто единият е по-напред в развитието си.

Не е ясно дали това е свързано със загубата на бебе през 2013 г. Кети го преживява доста драматично и затова е ползвала помощта на психолози. Няма яснота кой е бащата. Още тогава тя пише, че ангелът на смъртта й е казал, че всичко свършва за един миг - в този миг губиш близки, имоти, къщи, пари и др.

Ден след петорното убийство, тялото на Кети

бе открито с куршум в двуметров кладенец

Още в първите часове експерти очакваха подобен развой, защото смятаха, че няма логика тя да бъде оставена жива и да разкрие убиеца.

Още по темата: 

Версиите за убийството в Нови Искър: Дългове, ревност, обир, делба на имоти, дрога

Още от Афера

Местните избягали заради земетресенията

През войната не позволили на нацистите да репатрират евреите от острова Срутването на емблематичния плаж напомни и за друг потенциален риск, информация за който няма да намерите в рекламните

Островът е люлка на първата демокрация

Всепризнатото за най-атрактивна европейска плажна дестинация Навагио съвсем не е единствената забележителност на остров Закинтос. Тайната на очарованието на бреговете му е във варовиковия състав на

Зет на милиардерка поръчал убийството й

Направиха всичко възможно, за ме изкарат виновен", казва пред монакски вестник Войчех Яновски, обвинен за поръчител при убийството на милиардерката и близка на кралското семейство Елен Пастор.

Набеденият за убиец на варненския балетист: Продадох колата 10 дни преди катастрофата, а в интернет се въртят моите снимки

"Не съм свидетел на катастрофата, при която загина балетистът Мартин Чикалов във Варна. Колата беше моя, но я продадох напълно законно десет дни преди случилото се.

Нелепата смърт на футболистите от Павликени. Как петият играч избегна смъртта

Светослав винаги пътувал с четиримата загинали, но във фаталния ден бил втора смяна и бил освободен Димитър Кушев можело да остане жив, но не послушал треньора си и играл контузен След загуба на мъж

Топшпионин ли е била Маргарита Занеф, която дари 1,8 млн. лв. на Националната галерия?

Един файл бил частично засекретен. Той се отнася и до щедрата дарителка, и до мъжа Занко Занеф Държавният архив на Австралия до “168 часа”: Разкриването на подробности за нея ще застраши националната

3 дни преди разстрела Венета хванала в изневяра тройния убиец Иван

Хванах го с друга жена в леглото и той ми призна, че откакто сме заедно, през всичките тези шест години е бил и с двете ни едновременно. Изневерявал ми е постоянно.

Британецът, набил инвалид в Слънчев бряг, обичал да разпуска с кокаин

След микс от алкохол 27-годишният Дани Кнот вилня в хотел, едва не удуши болен шотландец Ще си тръгне ли с присъда, или ще се отърве като шведа Сундберг и сънародника си Джон Кери?

Непознатият Ал Капоне: Последната биография на мафиота го описва като привързан към семейството човек, способен на дълбоки чувства

Ал Капоне, свързван с не по-малко от 200 убийства, влезе в историята като един от най-кръвожадните престъпници. Но в най-новата му биография от известната американска писателка Дейдре Бер,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.