Каква е разликата между десетте точки на Юлиян Попов и онова “не ставаме за чеп за зеле” на Вежди Рашидов?

03.01.2018;

Доброютро...

Смятам да дам своите последни 10 стотинки по повод красиво - умния статус на Юлиян Попов и красиво - умните реакции към него.

Когато професора - депутат и соц гуру Иво Христов каза, че 80 процента от българите са дебили, всички красиво - умни възроптаха (както и аз, без да съм красиво - умен) и то с основание.

Когато Волгин обясни, че Гришо не бил повод за гордост, всички красиво - умни възроптаха (и аз, без да съм красиво - умен - също) и при това - с основание.

Когато Юлиян Попов написа статус, който да докаже, че българите не стават за нищо и нямат никакъв принос в исторически, културен и какъвто още се сетите аспект, същите красиво - умни взеха да пишат “Ma4kaj, Gri6o” и да се меткат на амбразурата, обяснявайки, че за нищо не ставаме.

С това приключвам тоя статус.

Само да попитам каква е разликата между текста с десетте точки на Юлиян Попов и онова “не ставаме за чеп за зеле” на Вежди Рашидов?

Аз знам.

Ама ме мързи да правя изводи тая сутрин, че ми е паднал акумулатора на колата и трябва да търся майстор...

Лек ден, за нищо не ставащи сънародници.

Добре, че си имаме либерални НПО - та и красиво - умни политически обединения, че иначе кой да ни каже колко сме безполезни...

*Коментарът е от фейсбук

Още от Коментари

Една шепа хора, се отказват от комфорта си за едната му пуста свобода и независимост. А за голяма част от раята, хлябът винаги е бил по-важен

Това е издание с оригиналния текст на "Записки по българските възстания." Уникална книга, която дава много добра представа за българското общество във време разделно.

Писъмце до моя приятел Иво и другите сценаристи на Слави, както и до любителите на балканския кашкавал

МАЛКО ПИСЪМЦЕ ДО МОЯ ПРИЯТЕЛ ИВО И ДРУГИТЕ СЦЕНАРИСТИ НА СЛАВИ, КАКТО И ДО ДРУГИ ЛЮБИТЕЛИ НА БАЛКАНСКИЯ КАШКАВАЛ ...е, Ивак, ти чел ли си последните ми книги?

Бьорг ме поздрави с юмрук, а Джокович крещеше на сръбски

Григор Димитров изведе напред в резултата тима на Европа в демонстративния турнир по тенис в Чикаго - Лейвър къп. Снощи в първия мач от надпреварата, в която най-добрите на Стария континент срещат

Най-тъжно ми е за хората, които си мислят, че да пишеш с нарочни правописни грешки е остроумно и забавно

Най-тъжно ми е за хората, които си мислят, че да пишеш с нарочни правописни грешки ("ф таа даржава") е остроумно и забавно. *От

Зависими ли сме от кофти правителствата, които псуваме, но отново си избирам? Никой от нас не знае какво е точно това "независимост"

Независимостта е изключително трудно нещо. Така например бай Ставри от Угърчин винаги по това време на годината слага зимнина, за да е независим от студените дни навън,

Тези пък щели да борят корупцията в детските градини. Дайте да помислим по-добре за някакъв антикорупционен памперс

Тия па щели да борят корупцията в детските градини. Че тя започва още от родилните домове, бе! Дайте да помислим по-добре за някакъв антикорупционен памперс. *От фейсбук!

110 години в търсене на "одобрение" и "съчувствие"! Викам честити да сме и без тях!

110 години в търсене на "одобрение" и "съчувствие"! Викам честити да сме и без тях! Да живей България! *От

Бях подложен на сексуален тормоз, но не извиках полиция

Днес не се създават филми за звезди, а се създават филми заради пари. Това споделя легендата на френското кино Ален Делон в пространно интервю за френския в. "Монд", цитирано от БТА.

Позор за комунизма, унищожил задълго независимостта на България, и слава на държавници като Малинов, Ляпчев и Мушанов!

На този ден през 1948 г. Никола Мушанов, последният останал жив министър от правителството на Александър Малинов, обявило Независимостта четиридесет години по-рано, е в Търново,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.