ГЕРБ: Ще санираме Нова година по програма "Енергийна ефективност". БСП: Демокрацията ни отне дядо Мраз и руската салата

24.12.2017;

Преди Бъдни вечер политическите сили и популярните общественици у нас изпратиха своите коледни послания под формата на картички!

Ето някои от тях (споделям ги не спрямо последното социологическо проучване на Да, Маркетлинкс а по мое собствено осмотрение).

ГЕРБ: “Честита Коледа! Градихме Великден, сега ще изградим и Коледа, после ще санираме Нова година по програма "Енергийна ефективност" и ще асфалтираме магистрала до Гренландия, за да може добрия старец Дядо Коледа от гренландската организация на ГЕРБ да носи подаръци на децата!

Наздраве и никакъв суджук по време на пости!"

БСП: "Демокрацията ни отне Дядо Мраз! Плурализма ни отне Снегурочка! Пазарната икономика ни отне Руската салата! На крак, о парии презрени, на крак, че МОЛ - а утре не работи!"

ДПС: "Честит празник, аркадашлар!!! В рамките на морфичния резонанс искаме да ви пожелаем балкавата да не свършва на трапезата, да има изобилие от кебап и малеби, а за забавлението не се грижете, зер повечето медии са на наши хора!"

ОП: "Българи! Да се радваме на българската Коледа! Да презрем всички безродници и соросоиди, които предпочитат да ядат нихилистични манджи като киноа, лимец и подобни еврог*йски блюда! Да си сипем вино в черепа на Никифор и да отпием глътка за задължителната казарма, в която всички освен нас ще трябва да идат!!!"

Да, България: "Нова! Година! Коледа! Нова телезизия! Лошо! Терминал 3! Добро! Чайка! Цацаров! Искаме поименно да бъдат обявени всички, които не празниват Коледа! Румъния! Добро! Путин! Лошо! Маковей! Светлина! Да сме Коледа! Да сме да!"

ДСБ: "СМЪРТ НА КОМУНИСТИТЕ!!!" (има още няколко изречения, но са добавени с нечетлив почерк)

Ивайло Нойзи Цветков: "В светлината на трансцеденталното съзерцание на полистилистичната и донякъде объркана посттоталитарна фюжън депресия бих пожелал, в смисъла на онова хегелианско Es spielt keine Rolle, wenn eine Person lebt, wenn ihre Schopfung im Bereich der raumlichen Dimensionen ist да сме на нивото на собствената си инвенционна остинатно - пунктуална екстатичност в чисто ad libitum стремителна центробежна устременост!"

Венци Мицов: "СЛЕД НОВА ГОДИНА ЗАПОЧВАМ ДИЕТА!!! ДАЙТЕ ТАВАТА С МРЪВКИТЕ!!!"

PS. Макар, че не ми е никак весело (вчера се простих с любимия си домашен котарак) все пак смятам, че човек трябва да се усмихва.

Дори когато му се реве! Ако на вас не ви се реве, вижте последните социологически проучвания за десните партии!

ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ! А СЕГА - НАЗДРАВЕ!!! И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

Още от Коментари

Писъмце до моя приятел Иво и другите сценаристи на Слави, както и до други любители на балканския кашкавал

Калин Терзийски във фейсбук: МАЛКО ПИСЪМЦЕ ДО МОЯ ПРИЯТЕЛ ИВО И ДРУГИТЕ СЦЕНАРИСТИ НА СЛАВИ, КАКТО И ДО ДРУГИ ЛЮБИТЕЛИ НА БАЛКАНСКИЯ КАШКАВАЛ ...е, Ивак, ти чел ли си последните ми книги?

Тоталитаризъм на добрите намерения

22 септември се оказа ден на зависимостта от кресливата посредственост В събота бе национален празник - Ден на Независимостта, и същевременно бе обявен за ден без автомобили в центъра на София.

Вместо да се влошава, положението става безнадеждно

Вместо да се влошава, порожението става безнадежно.  С тази народна мъдрост започна Вежди Рашидов разговора си в студиото на Би Ти Ви. Запитан за останките на тримата министри, той отговори,

За една година успях да сваля 25 килограма. И не съм от късметлийките с готиния ген

Красавицата е водеща на новото спортно предаване по БНТ “Спортисимо”. Все още е в майчинство и се грижи за дъщерите си Ема и Анна Славена Вътова е родена през 1989 г.

Около 2030 г. плъховете ще са господари в дома ни, а в язовир Искър ще бъде заловена анаконда

В квартала бездомните кучета са вече рядкост. Появиха се скитащите котки - бездомни, мазетни или нискоетажни. Ловуват дребни птички, гълъби и катерички. Това се вижда и има хора, за които е любопитно.

Разочарованият електорат на Радев. Обеща им да вземе мерки срещу кемтрейлса, с който Америка пръска българския народ с химикали и ваксини

Разочарованият електорат на Радев... Прави са хората, той им обеща да вземе мерки срещу кемтрейлса, с който Америка пръска българския народ с химикали и ваксини! П.П.

Ангел Джамбазки стартира конкурс за патриотична рап песем. От другите политически сили също обявиха конкурси за песни

След като господин Ангел Джамбазки стартира своят конкурс за патриотична рап песем, от другите политически сили също обявиха конкурси за песни, които да дадат нов тласък на поп музиката у нас.

Отвратителна ксенофобия и расизъм се ширят у нас. Забравяме, че голяма част от нашия народ е народ бежанец

ОРБАНИЗМЪТ Е ХИТЛЕРОСТАЛИНИЗЪМ В НАШИ ДНИ Отвратителна ксенофобия и расизъм се ширят у нас. Забравяме, че голяма част от нашия народ е народ бежанец. Като бежанци от изток сме дошли.

С трепет научих, че Джамбазки е обявил конкурс за патрЕотичен рап! С трепет се включвам и аз в конкурса!

С трепет научих, че Джамбазки е обявил конкурс за патрЕотичен рап! С трепет се включвам и аз в конкурса! Надявам се да гласувате за мен! *От фейсбук!

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.