Дебилът Динко получава повече от много хора на перото! Ей затова трябва да се ядосваме, а не за Григор

23.11.2017;

Калин Терзийси, писател, който да си призная не съм чела, се изказал в публичното пространство за несправеливостта, че Григор получавал милиони от игра на тенис, а писателите (особено българските) не получават нищо.

Ами не само българските писатели не получават много, освен ако не си написал Хари Потър и си имал късмета някоя редакторка, която има два грама мозък (а обикновено това е рядкост и затова виждаме много малко качествена нова художествена литература на световно ниво) да оцени написаното --а това като цяло се случва един път на милион, не на трилион). Затова хората като си избират професии и призвание, първо трябва да излизат от презумпцията, че животът е крайно несправедлив към някои професии– и вероятността да станете велики е отрицателна (ако разбира се, нямате пари, връзки и най-вече късмет, прикачени към вашия талант.

Но в много случаи при горните условия, може и без талант да минете). Да се тикат достиженията в спорта при литературата е смешно. А още по-смешно е да се оплакваме по този начин. Че той и Динко в Биг Брадър (или там ква беше помията, в която го взеха да се изявява) получава повече от българския редови писател или журналист.

Да, дебилът Динко получава повече от много хора на перото! Ей затова трябва да се ядосваме, а не за Григор, който освен, че е великолепен спортист е и страшно космополитен, рафиниран и адекватен и създава хубав имидж на България. Точно той трябва да се дава за пример, както и подобни атлети на световно ниво като Бербатов. А иначе най-много трябва да се ядосваме на българските корумпирани и малоумни политици, че получават това, което получават. Лично аз съм насочила хейта си към тях -- към олигофрените, които правят водосвети и ръсят захар по разбитите пътища, например.

Още от Коментари

Писъмце до моя приятел Иво и другите сценаристи на Слави, както и до любителите на балканския кашкавал

МАЛКО ПИСЪМЦЕ ДО МОЯ ПРИЯТЕЛ ИВО И ДРУГИТЕ СЦЕНАРИСТИ НА СЛАВИ, КАКТО И ДО ДРУГИ ЛЮБИТЕЛИ НА БАЛКАНСКИЯ КАШКАВАЛ ...е, Ивак, ти чел ли си последните ми книги?

Бьорг ме поздрави с юмрук, а Джокович крещеше на сръбски

Григор Димитров изведе напред в резултата тима на Европа в демонстративния турнир по тенис в Чикаго - Лейвър къп. Снощи в първия мач от надпреварата, в която най-добрите на Стария континент срещат

Най-тъжно ми е за хората, които си мислят, че да пишеш с нарочни правописни грешки е остроумно и забавно

Най-тъжно ми е за хората, които си мислят, че да пишеш с нарочни правописни грешки ("ф таа даржава") е остроумно и забавно. *От

110 години в търсене на "одобрение" и "съчувствие"! Викам честити да сме и без тях!

110 години в търсене на "одобрение" и "съчувствие"! Викам честити да сме и без тях! Да живей България! *От

Зависими ли сме от кофти правителствата, които псуваме, но отново си избирам? Никой от нас не знае какво е точно това "независимост"

Независимостта е изключително трудно нещо. Така например бай Ставри от Угърчин винаги по това време на годината слага зимнина, за да е независим от студените дни навън,

Тези пък щели да борят корупцията в детските градини. Дайте да помислим по-добре за някакъв антикорупционен памперс

Тия па щели да борят корупцията в детските градини. Че тя започва още от родилните домове, бе! Дайте да помислим по-добре за някакъв антикорупционен памперс. *От фейсбук!

Бях подложен на сексуален тормоз, но не извиках полиция

Днес не се създават филми за звезди, а се създават филми заради пари. Това споделя легендата на френското кино Ален Делон в пространно интервю за френския в. "Монд", цитирано от БТА.

Позор за комунизма, унищожил задълго независимостта на България, и слава на държавници като Малинов, Ляпчев и Мушанов!

На този ден през 1948 г. Никола Мушанов, последният останал жив министър от правителството на Александър Малинов, обявило Независимостта четиридесет години по-рано, е в Търново,

Действително ли сме искрени, когато почитаме тези празници? Когато не предстоят избори всички партии се потапят и изчезват

По избори всички партии идват на най-високо ниво, иначе просто изчезват, каза председателят на ПГ на ГЕРБ Аз съм тук вече 11-та поредна година и знаете ли колко интересно е, ,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.