Беновска хвърля ябълки, а гостите ги целят с ракети за тенис

20.11.2017;

Тази сутрин всички медии отдадоха дължимото на триумфа на Гришо.

Ето кратък мониторинг:

1. BTV - безспорен успех на Григор Димитров! Пийпълметричното изследване показва, че по време на рекламните прекъсвания на “Фермата” всички са прехвърляли на мача на Гришо.

2. Нова - голям успех на Гришо! Саня Армутлиева му предложи договор с “Вирджиния рекърдс” и трио с Криско и българския Депеш Мод другата седмица в Xfactor.

3. БНТ - излъчихме мача, за да изкупим греха си от 1999, когато не можахме да излъчим слънчевото затъмнение

4. А - СПЕКТО - “Избирайте - свобода или Гришо!” - студия на Петър Волгин, придружена с предговор от професор Иво Христов, наречен - “Мачът на Григор - майданът на българското капиталистическо падение”.

5. ДУМА - “Григор победи, понесен на крилата на радостта след като БСП свалиха шефа на парламента Главчев”.

6. Коалиция Да, България - ДСБ - ДЕОС - Зелените - БЗНС - “Победата на Гришо - удар срещу закостенялата съдебна система у нас! Гришо изгони Чайка и, окрилен от учителя Дънов внесе румънският модел в тениса! Да сме тенис, да сме да! СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИТЕ (последното е дописано от ДСБ в края на декларацията).

7. Секира бе ге - ШОК!!! УЖАС!!! ГРИГОР НАПРАВИ НЕЩО СТРАШНО!!! ИНТЕРНЕТ НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА КАКВО СЕ....

8. Канал 3 - Беновска хвърля ябълки, а гостите ги целят с ракети за тенис

9. Терминал 3 - “Гришо - българският Маковей”.

10. Дарик радио - Голямото Жури - как независимите ни коментатори (до един членове на Да БГ и ДЕОС) биха коментирали либералният модел в тениса. В края на предаването специални гости ще бъдат двама активисти на БХК, с които ще поговорим за либералния тенис и полиаморните турнири на трева.

11. Тянков ТВ - “Поздрав за Гришо с песента Удри, Брусли. Продавам ГОЛФ 2 , първи собственик, реални километри, газова Ловато, като нов”.

12. АЛФА ТВ - “Гришо попари надеждите на масони, рептили и розенкройцери да наложат плана Ран - Ът в българския тенис!”.

Още от Коментари

Умните хора не са толкова малко, колкото си мислите. Те са много по-малко

Умните хора не са толкова малко, колкото си мислите. Те са много по-малко. *От

Много сте гадни! Валери НЕ СИ ВКАРА автогол! Просто за пореден път топката се удари в него случайно и влезе

Значи, много сте гадни! Валери НЕ СИ ВКАРА автогол! Просто за пореден път топката се удари в него случайно и влезе. *От

Министър Порожанов помоли търговците да продават хляба без печалба. Те помолиха министър Порожанов да работи без заплата

Министър Порожанов, от името на държавата помоли търговците да продават хляба без печалба. В отговор търговците на хляб помолиха държавата и министър Порожанов да работят без да събират данъци и без

Румен Радев е популист, това е вредно за България

„Всеки един министър трябва да носи в джоба си оставката. Това да бъдеш в правителството е екипна игра. За мен е много важно новият регионален министър да влезе моментално и да провери кой е

“Да вкараш автогол е като да вкараш гол, само че автогол” - Валери Божинов

“Да вкараш автогол е като да вкараш гол, само че автогол” - Валери Божинов *От

Когато жена ви каже: „ти си най-добрият“, може и да се подуете от гордост, а може и да си дадете сметка, че някъде е проведено състезание, спечелването на което се нарича „съмнителна слава”

Когато жена ви каже : „ти си най-добрият“, може и да се подуете от гордост, а може и да си дадете сметка, че някъде, някога е било проведено състезание,

За съжаление, над половин век пропаганда успя да накара българите да почитат "робството", а не Независимостта

За съжаление, над половин век пропаганда успя да накара българите да почитат "робството", а не

Една шепа хора, се отказват от комфорта си за едната му пуста свобода и независимост. А за голяма част от раята, хлябът винаги е бил по-важен

Това е издание с оригиналния текст на "Записки по българските възстания." Уникална книга, която дава много добра представа за българското общество във време разделно.

Писъмце до моя приятел Иво и другите сценаристи на Слави, както и до любителите на балканския кашкавал

МАЛКО ПИСЪМЦЕ ДО МОЯ ПРИЯТЕЛ ИВО И ДРУГИТЕ СЦЕНАРИСТИ НА СЛАВИ, КАКТО И ДО ДРУГИ ЛЮБИТЕЛИ НА БАЛКАНСКИЯ КАШКАВАЛ ...е, Ивак, ти чел ли си последните ми книги?

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.