Възмутена съм, че в Стара Загора са забранили да се гледат кокошки под терасите на блоковете

15.11.2017;

От завладяващия и вълнуващ поток на новини в България днес, най ме възмути новината, че в Стара Загора са забранили да се гледат кокошки под терасите на блоковете.

Това е нечувано нарушение на правата на човека и на кокошките. Откъде накъде ще направят този кокошоненавистен акт старозагорските управници?

Къде да си гледат хората кокошките, кажете ми вие? Къде? В хола си? В банята си? В офиса си? Не всички могат да си ходят на село всеки ден да ги хранят и обгрижват! А някои дори си нямат село! Но дори и да си имаха, защо да не могат да си гледат кокошки под тересата в квартала?

Какво искате да кажете? Че хората трябва да ядат тъпите ГМО кокошки от супермаркета, които имат вкус на пластмаса и лилав цвят! Това ли искате? Да станем като хората на Запад, които ядат боклуци? Това ли искате вие!?

Още малко и ще забраните да гледаме домати пред входовете на блока, защото на някои бюрократи от Брюксел им се е приискало българите да не ядат повече розово доматИ!! Веднага да се задейства Хелзинския комитет по правата на човека и кокошката!

От фейсбук

Още от Коментари

Ангел Джамбазки стартира конкурс за патриотична рап песем. От другите политически сили също обявиха конкурси за песни

След като господин Ангел Джамбазки стартира своят конкурс за патриотична рап песем, от другите политически сили също обявиха конкурси за песни, които да дадат нов тласък на поп музиката у нас.

Отвратителна ксенофобия и расизъм се ширят у нас. Забравяме, че голяма част от нашия народ е народ бежанец

ОРБАНИЗМЪТ Е ХИТЛЕРОСТАЛИНИЗЪМ В НАШИ ДНИ Отвратителна ксенофобия и расизъм се ширят у нас. Забравяме, че голяма част от нашия народ е народ бежанец. Като бежанци от изток сме дошли.

С трепет научих, че Джамбазки е обявил конкурс за патрЕотичен рап! С трепет се включвам и аз в конкурса!

С трепет научих, че Джамбазки е обявил конкурс за патрЕотичен рап! С трепет се включвам и аз в конкурса! Надявам се да гласувате за мен! *От фейсбук!

Умните хора не са толкова малко, колкото си мислите. Те са много по-малко

Умните хора не са толкова малко, колкото си мислите. Те са много по-малко. *От

Много сте гадни! Валери НЕ СИ ВКАРА автогол! Просто за пореден път топката се удари в него случайно и влезе

Значи, много сте гадни! Валери НЕ СИ ВКАРА автогол! Просто за пореден път топката се удари в него случайно и влезе. *От

Министър Порожанов помоли търговците да продават хляба без печалба. Те помолиха министър Порожанов да работи без заплата

Министър Порожанов, от името на държавата помоли търговците да продават хляба без печалба. В отговор търговците на хляб помолиха държавата и министър Порожанов да работят без да събират данъци и без

Румен Радев е популист, това е вредно за България

„Всеки един министър трябва да носи в джоба си оставката. Това да бъдеш в правителството е екипна игра. За мен е много важно новият регионален министър да влезе моментално и да провери кой е

“Да вкараш автогол е като да вкараш гол, само че автогол” - Валери Божинов

“Да вкараш автогол е като да вкараш гол, само че автогол” - Валери Божинов *От

Когато жена ви каже: „ти си най-добрият“, може и да се подуете от гордост, а може и да си дадете сметка, че някъде е проведено състезание, спечелването на което се нарича „съмнителна слава”

Когато жена ви каже : „ти си най-добрият“, може и да се подуете от гордост, а може и да си дадете сметка, че някъде, някога е било проведено състезание,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.