Филърите на мейнстриим хората в България удрят по сетивата

06.11.2017;

Сега ще говоря за много по-важни неща от политиката, а именно за козметичните филъри. Това, което ми прави впечатление е, че в България козметичните филъри са много по-масови отколкото в други държави, особено при по-млади жени. И тук изключвам холивудски персони и всякакви други видове селебритис.

Мейнстриим филърите на мейнстриим хората в България удрят по сетивата така както парфюмът менте удря по обонянието. Не преставам да се чудя защо толкова много млади жени или направо момичета си ръгат силикон в устните, ставайки неимоверно по-неатрактивни.

Не ме разбирайте погрешно, не съм против филърите, те са страхотно нещо, ако се слагат правилно и с мярка. Работата е там, че ако някой види филъра ви, значи, филърът ви не си е сврършил работата. Филърът, за да има ефект, трябва да остане дискретен, т.е. хората да не си мислят, че го имате. Той трябва да е сложен така, че да показва естествената ви красота, леко освежена.

Какъв е смисълът да ходите като подпухнали стари алкохолици с лице загубило всякаква форма? Многокубиковият филър няма да ви направи да изглеждате по-млади, ако сте в критическата възраст, ще изглеждате по-смехотворно. Няма нищо по-красиво от естествената красота, подпомогната от елегантен козметичен ефект.

Натрапчивите кубици силикон са нещо ужасно противно. Те карат мъжете да обръщат глави и да ви се смеят, а жените да ви гледат със съжаление. Ако не вярвате на мен, слушайте Шанел – „че малкото в модата е много и че нищо не състарява жената повече от излишната претруфеност в дрехите и козметиката.”

И ето няколко цитата на Коко за красотата:

Можеш да бъдеш възхитителна на 20 години, очарователна на 40 и да останеш неотразима до края на своите дни.

Когато сте на 20 години, лицето ви е дадено от природата, а какво ще бъде то на 50 години, зависи от вас.

За да изглеждаш великолепно не е задължително да си млада и красива.

Не всяка жена се ражда красива, но ако не стане такава до 30-годишната си възраст е просто глупава.

*Татяна Кристи във фейсбук

Още от Коментари

Сексът е дар Божи, страстната любов води към вечен живот

Папа Франциск заяви по време на беседа с млади вярващи от Франция, че сексът е „дар Божи“. Пълният текст беше разпространен от пресслужбата на Ватикана. „Сексуалността и сексът са дар Божи.

Нормалните (да се чете десни) хора продължават да са много лошо прецакани. И така вече 10-15 години.

В ГЕРБ май не си дават сметка, че вероятно дължат крехката си преднина от 3% пред БСП на това, че единствената причина немалко хора да гласуват за тях е буквално за да не спечели БСП.

В България досега никой президент не е спечелил война с премиера

В закона пише, че трябва да се съгласува с президента назначаването на новия главен секретар. Ако един човек иска да подаде оставка, може да се съгласува евентуално с жена си.

Това е най-комунистическо-капиталистическото нещо, което съм виждала и съм в пълен захлас

Скъпи ми приятели, но това е прекрасно!!!!! Държавата моли големите вериги да не увеличават цената на хляба, въпреки че пшеницата поскъпва. Това е най-комунистическо-капиталистическото нещо,

Путин се изложи с тази своя война в Сирия. Заради достлука му с шантавия Башар Асад пак загинаха руснаци

Путин се изложи с тази своя война в Сирия. Заради достлука му с шантавия Башар Асад пак загинаха руснаци. Това е болест. *От

Другите народи, когато са произвеждали компютри и са летeли в космоса, ние сме открили колелото и барута

Попадна ми някаква книга, според която българите са открили колелото, леярството, барута и парната машина. Никой не отрича тези патриотични хипотези. Просто другите народи в същото време вече са

С 0.01% си вдигнах мнението за В. Симеонов. Само той запита НСО защо бизнесменът Доган има правителствена охрана

С 0.01% си вдигнах мнението за В. Симеонов, защото той май е единственият от управляващите в НС и правителството, който запита официално НСО защо бизнесменът Доган има правителствена охрана.

Камен без книжка уби майка, близнаци и дете. Държавата воюва за глупости

Без медиен шум, обществена и държавна реакция в белослатинското село Габаре вчера погребаха 22-годишната Таня. Погребаха я на рождения й ден. Спуснаха ковчега й в земята с неродените близнаци в

Цената на хляба расте. Моля хазартните босове да работят без печалба

Цената на хляба расте. Моля хазартните босове да работят без печалба. Умолявам Ви. Зърнопроизводител *От

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.