ВИП съквартиранти 2017

22.08.2017;

Понеже наближава септември, а телевизиите започват битката на риалититата, днес се замислих какъв би бил моят избор, ако бях главен редактор на Вип Брадър.

Мислих, мислих и измислих следното:

Вип съквартиранти 2017:

1. Гошо от Почивка - известен е, интересен е, неговите опуси за Ицата Стоичков, Бербатов, Мирела и кой ли още не са докосвали не веднъж сърцата ни.

В къщата на Гошо бих осигурил мини звукозаписно студио и бих му възложил мисия да записва по няколко парчета на ден, докато претенциозните съквартиранти изпадат в истерия.

2. Иван Звездев - кулинарната легенда Иван Звездев е автор на най - великата рецепта - кулинарният шедьовър "Пица - бухтичка", а освен това, подобно на колегата си Емо Чолаков и той често рецитира стихотворения:

"И след яйцата

да направим салата"

Бих накарал Звездев да готви отбрани блюда като "Чорбичка - яхнийка", "Пържолка - мръвчица" и "Наденичка - суджученце" за нуждите на гладните съквартиранти.

3. Неделя Щонова - всяко шоу има нужда от лекар! Точка по въпроса! И всяка неделя доктор Щонова ще празнува имен ден и ще черпи всички в къщата със спирт, йод - бензин и различни обезболяващи хапчета за по - добро настроение.

4. Стратия - пренебрегван от медиите, но по свой начин велик. В къщата би могъл да помага на Гошето с бек вокали и би могъл да се влюбва платонично в доктор Щонова.

И БГ РАДИО НАЙ - НАКРАЯ БИХА МУ ДАЛИ НАГРАДА ЗА ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС!!!

5. Паел Пав и Венци Венц - при отказ да влязат в шоуто, може да бъдат заменени с българските Депеш Мод (Боби и Заки). Която и да влезе от двете двойки, ще е добре за зрителите. И за слушателите. И обратното!!!

6. При положение, че има толкова представители на шоубизнеса, няма как да не поканя Саня Армутлиева. Някой трябва да ги продуцира тия хора, нема аз да ги продуцирам, я...

7. Ивайло Нойзи Цветков - само ако е в компанията на доктор Михайлов, Харалан Александров и Лютви Местан. Проблемът е, че трябва много да раздуем щата за преводачи от латински, арамейски, урду и старонемски...

8. За втори път бих поканли Жана Бергендорф, която, след като разтрогна с Вирджиния се нарича Жана фон дер Фогелвайде - Шлезвиг Холщайн...

Ако не приеме, ще поканя някой германец с по - завъртяно име за разкош...

9. Радан Кънев, който за няколко седмици с голи ръце ще разгради моделът КОЙ в къщата...

10. Професор Вучков. Ерудираният професор може да изпълнява стари градски песни, които да бъдат превеждани на арамейски от Нойзи и мискирани с вещина от Гошо от Почивка.

11. Готвачът от кабелна телевизия TV1 - едва ли сте го гледали, но и аз едва ли съм го гледал.

12. Трендафилка Немска - няма предаване без режисьор на дублажа. Ако откаже, вариант две е легендарният Асен от предаванията на Сашо Диков ("Асене, вЪрни, Асене").

Това са моите идеи за звездни гости в новия сезон на Вип Брадър.

Като ги гледам, веднага ми идва и заглавие на сезона - "Биг Брадър - истината е някъде там"...

Май не е много оригинално, ама то па и аз съм един оригинален...

*Венци Мицов във фейсбук

Още от Коментари

Безсилен гняв! Значи аз пиша боклуци, които не се търсят и трябва да се поправя, а милата ми Венета пише прекрасни шедьоври

В Габрово съм. Представям новата си книга. Мечката и други разкази. Вечерта минава скромно и приятно. Малко тъжно, хората предпочитат шумни представления. На сутринта пия кафе с местни хора. Приятели.

При толкова приказки за членове, как пък не се научи да членува тая Наталия Кобилкина

Заврях се в профила на Наталия Кобилкина. При толкова приказки за членове, как пък не се научи да членува тая жена. Слага се отзад, какво се прави, че не знае как... *От фейсбук!

Щастливи сме, че чакаме руско-гръцко дете на Българската майка Земя

Любими приятели, благодаря ви за вашата любов и подкрепа. Щастливи сме, че чакаме руско-гръцко дете на Българската майка Земя:)) Пожелаваме на всички двойки прекрасни и здраве бебета,

За наша жалост, от Стамболов насам, България винаги се е движила по тънък лед, а зад нас – мечка

Независимостта изисква и да повярваш в нея... От време на време! "За наша жалост, от Стамболов насам, България винаги се е движила по тънък лед, а зад нас – мечка.

Уважаеми г-н Президент, в последните години градихме българската демокрация разкрачени между научния марксизъм и заведенията за бързо хранене

Вчера на среща в президентството президента Радев е приел да бъде лице на възванието за единение, създадено от инициативен комитет. Сред поканените да се включат в това възвание бях и аз.

Унгарска рапсодия в Страсбург – уроци по свободолюбие

Свободата, любовта са ми всичко на света. Любовта ми е с цената на смъртта. Бих отдал за свободата любовта. Шандор Петьофи Гените са преносители на биологична информация, която се унаследява,

Кога ще стигнем Полша? Те не пуснаха Нощните вълци на Путин, а тук бяха посрещнати с хляб и сол пред "Александър Невски"

След падането на комунизма, в Полша приложиха т. нар. шокова терапия на гениалния Балцерович за бързо преминаване към пазарна икономика. Това доведе до невероятни темпове на икономическо развитие и

Нови министри – стар късмет. Нови дебати – вкиснали думи. Фалш. А за капак и Сидеров се изказа! Цирк

Нови министри – стар късмет. Нови дебати – вкиснали думи. Фалш. А за капак и Сидеров се изказа! Цирк. *От

Напускам БСК, ще си намеря по-добра компания

Сашо Дончев, собственик на "Овергаз" и председател на управителния съвет на Българската стопанска камара (БСК), чийто мандат на поста изтича след година, напуска работодателската организация.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.