Ако Господ създаде свой хор, аз ще съм солистът

30.06.2017;

Вече милион гледания има клипът на Азис н Ю Туб, каза той в интервю за Нова тв.

Както 24 часа писа, клипът му развълнува и хора, които не харесват музиката му. Вярвам, че ръката, която подава бутилка на жадния, ще бъде приета независимост дали е мюсюлманин или друг. Ясно е, че не можем да живеем заедно, но нека поне се търпим, да не се избиваме. Изпитвам гняв и яд, когато по света ме гледат странно, защото ме мислят за мюсюлманин. Тук е различно, защото хората знаят, че аз пея, а музиката обединява.

Гей двойката, арабинът със съпругата си, християнката, която изигра арабка, циганинът, който изигра скинар, са персонажи, които аз лично избирах за клипа, каза той.

Ако дъщеря ми се влюби в мюсюлманин, много ще бъда изплашен. Аз съм за любовта, но това насилствено забулване и опаковане е убийствено за жената. Но въпреки всичко между мюсюлманите има стойностни хора.

Преди страха от арабите беще страхът от спина, за който обвиниха хомосексуалистите, но той отмина, какво ли ни чака още, попита риторично Азис.

Бях ужасен гей, защото исках да ме чуят как пея. Е, сега ме чуха и без голото дупе. Мисля, че ако Господ направи свой хор, то аз ще съм солистът. Ако дъщеря ми реши да се снима гола, ще й кажа, че в това няма нищо хубаво, но ще приема решението. Снимайки се гола у нас, ти можеш пак да си гладна, жадна и чакаща, докато ако го направиш в Америка, е съвсем друго, разсъждава Азис.

Още от Коментари

Писъмце до моя приятел Иво и другите сценаристи на Слави, както и до любителите на балканския кашкавал

МАЛКО ПИСЪМЦЕ ДО МОЯ ПРИЯТЕЛ ИВО И ДРУГИТЕ СЦЕНАРИСТИ НА СЛАВИ, КАКТО И ДО ДРУГИ ЛЮБИТЕЛИ НА БАЛКАНСКИЯ КАШКАВАЛ ...е, Ивак, ти чел ли си последните ми книги?

Бьорг ме поздрави с юмрук, а Джокович крещеше на сръбски

Григор Димитров изведе напред в резултата тима на Европа в демонстративния турнир по тенис в Чикаго - Лейвър къп. Снощи в първия мач от надпреварата, в която най-добрите на Стария континент срещат

Най-тъжно ми е за хората, които си мислят, че да пишеш с нарочни правописни грешки е остроумно и забавно

Най-тъжно ми е за хората, които си мислят, че да пишеш с нарочни правописни грешки ("ф таа даржава") е остроумно и забавно. *От

110 години в търсене на "одобрение" и "съчувствие"! Викам честити да сме и без тях!

110 години в търсене на "одобрение" и "съчувствие"! Викам честити да сме и без тях! Да живей България! *От

Зависими ли сме от кофти правителствата, които псуваме, но отново си избирам? Никой от нас не знае какво е точно това "независимост"

Независимостта е изключително трудно нещо. Така например бай Ставри от Угърчин винаги по това време на годината слага зимнина, за да е независим от студените дни навън,

Тези пък щели да борят корупцията в детските градини. Дайте да помислим по-добре за някакъв антикорупционен памперс

Тия па щели да борят корупцията в детските градини. Че тя започва още от родилните домове, бе! Дайте да помислим по-добре за някакъв антикорупционен памперс. *От фейсбук!

Бях подложен на сексуален тормоз, но не извиках полиция

Днес не се създават филми за звезди, а се създават филми заради пари. Това споделя легендата на френското кино Ален Делон в пространно интервю за френския в. "Монд", цитирано от БТА.

Позор за комунизма, унищожил задълго независимостта на България, и слава на държавници като Малинов, Ляпчев и Мушанов!

На този ден през 1948 г. Никола Мушанов, последният останал жив министър от правителството на Александър Малинов, обявило Независимостта четиридесет години по-рано, е в Търново,

Действително ли сме искрени, когато почитаме тези празници? Когато не предстоят избори всички партии се потапят и изчезват

По избори всички партии идват на най-високо ниво, иначе просто изчезват, каза председателят на ПГ на ГЕРБ Аз съм тук вече 11-та поредна година и знаете ли колко интересно е, ,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.