Помислиха, че Валери Симеонов е лесна мишена, а той не е

20.05.2017;

Целта на клеветническата кампания е удар

по правителството, смята лидерът на "Атака"

Няма майтапчийски снимки от Бухенвалд, има диалог на Валери Симеонов с едно издание, в което те преиначават неговите думи и му придават това звучене, каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров по Би Ти Ви. Категорично няма никакви прохитлеристки възгледи Валери Симеонов. Познавам го от ученик, от математическата гимназия в Ямбол, учили сме заедно. Целта на клеветническата кампания е удар по правителството, смята Волен Сидеров, който е на българо-турската граница, за да инспектира оградата в района.

Помисислиха си, че Валери Симеонов е лесна мишена. Казвам на тези, които го организират - скоро ще се разбере кои са и защо го правят - Валери Симеонов не е лесна мишена, каза Сидеров.

В отговор на въпрос дали атаката идва от ДПС Сидеров каза, че ДПС са видели удобен случай да се присъединят и да се впишат в скандала.

Волен Сидеров каза още: имали сме сблъсъци с Бойко Борисов, политиката е жестоко занимание, но имаме отношения като между нормални мъже - когато разбереш че си бил подведен или си прекалил, не е признак на слабост, а на сила да кажеш съжалявам, сбърках, по този начин се разбрахме с Борисов и в момента сме коректни отношения. Аз подадох ръка, защото аз бях този който нападна, уточни Сидеров.

Още от Коментари

Една шепа хора, се отказват от комфорта си за едната му пуста свобода и независимост. А за голяма част от раята, хлябът винаги е бил по-важен

Това е издание с оригиналния текст на "Записки по българските възстания." Уникална книга, която дава много добра представа за българското общество във време разделно.

Писъмце до моя приятел Иво и другите сценаристи на Слави, както и до любителите на балканския кашкавал

МАЛКО ПИСЪМЦЕ ДО МОЯ ПРИЯТЕЛ ИВО И ДРУГИТЕ СЦЕНАРИСТИ НА СЛАВИ, КАКТО И ДО ДРУГИ ЛЮБИТЕЛИ НА БАЛКАНСКИЯ КАШКАВАЛ ...е, Ивак, ти чел ли си последните ми книги?

Бьорг ме поздрави с юмрук, а Джокович крещеше на сръбски

Григор Димитров изведе напред в резултата тима на Европа в демонстративния турнир по тенис в Чикаго - Лейвър къп. Снощи в първия мач от надпреварата, в която най-добрите на Стария континент срещат

Най-тъжно ми е за хората, които си мислят, че да пишеш с нарочни правописни грешки е остроумно и забавно

Най-тъжно ми е за хората, които си мислят, че да пишеш с нарочни правописни грешки ("ф таа даржава") е остроумно и забавно. *От

Зависими ли сме от кофти правителствата, които псуваме, но отново си избирам? Никой от нас не знае какво е точно това "независимост"

Независимостта е изключително трудно нещо. Така например бай Ставри от Угърчин винаги по това време на годината слага зимнина, за да е независим от студените дни навън,

Тези пък щели да борят корупцията в детските градини. Дайте да помислим по-добре за някакъв антикорупционен памперс

Тия па щели да борят корупцията в детските градини. Че тя започва още от родилните домове, бе! Дайте да помислим по-добре за някакъв антикорупционен памперс. *От фейсбук!

110 години в търсене на "одобрение" и "съчувствие"! Викам честити да сме и без тях!

110 години в търсене на "одобрение" и "съчувствие"! Викам честити да сме и без тях! Да живей България! *От

Бях подложен на сексуален тормоз, но не извиках полиция

Днес не се създават филми за звезди, а се създават филми заради пари. Това споделя легендата на френското кино Ален Делон в пространно интервю за френския в. "Монд", цитирано от БТА.

Позор за комунизма, унищожил задълго независимостта на България, и слава на държавници като Малинов, Ляпчев и Мушанов!

На този ден през 1948 г. Никола Мушанов, последният останал жив министър от правителството на Александър Малинов, обявило Независимостта четиридесет години по-рано, е в Търново,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.