Гената и Жоро - златни шампиони в щафета “партийна проституция”

23.02.2017;

Тия дни излезе обнадеждаваща статистика, че сме на 13-о място в Европа по брой магарета и коне, изпреварвайки дори държави с дълбоки традиции в този сектор като Гърция и Унгария, което ни накара, макар и за миг, да се гордеем, че сме българи.

Уж положителна новина, но всъщност отново сме силно подценени и натикани в дъното на класацията. Истината е, че с магаретата сме много по-напред, но великите сили, както обикновено, ни пренебрегват, защото не са надникнали в предизборните ни листи и не знаят нищо за българското политическо номадство.

Ако еврочиновниците бяха по-информирани за партийния живот у нас, със сигурност щяхме да грабнем златото в магарешката статистика.

А ако пък, представете си, имаше олимпиада в спорта "политическо предателство", направо ни очакват златни години и върхове, пред които бледнеят дори постиженията на щангистите, борците и гимнастичките от недалечното минало.

Представете си само изненадата на седмицата - Евгенито и Жоро в едно щафетно бягане в дисциплината “партийна проституция” 4 х 100 метра.

Двамата са такива атлети, че въобще нямаме нужда от четирима състезатели, за да отвеем всякакви традиционно бързи в късите дистанции ямайци, американци и британци.

Сами, без никакъв проблем, Гената и Жоро ще пробягат най-скоростно иначе огромното разстояние от една демократична партия към формация, креатура на Ердоган в България. Особено с талантлив треньор като синия кинжал Коцето Мишев.

Пред тях дори спринтьорът на къси разстояния Петър Николов е вял бегач между пистите на ДСБ, “Движение България на гражданите” на Меглена Кунева и патриотите в Ловеч.

Евгени и Жоро наистина изумиха нацията. Но ако бъдем пределно прагматични, трябва веднага да признаем, че огромните ни надежди са свързани с други двама атлети от българското олимпийско село - Слави Бинев и Камен Петков. От атакисти националисти, състезавали се години наред срещу турци и цигани, двамата правят директен трансфер в щаба на ДПС.

От лозунги “ДПС е най-големият враг на България!”, “Всички срещу ДПС!” - вчера, до "Доган отстоява националните интереси!" - днес.

Наистина възхитителна промяна, пред която е безсилна дори майката природа. Всеки хамелеон на сушата и октопод под водата може само да цъка безпомощно с език пред тази брутално рязка трансформация.

С този скок Бинев-Петков надхвърлят планетарното ниво и се телепортират на междугалактическия олимпийски терен. Те дори не успяха да изумят топящото се население на страната, защото са на неразбираемо за простите хора вселенско ниво на разум, морал и разбиране за дух и материя.

Сами преценете за глупост или за пари става въпрос, какви нови върхове могат да покорят тези ярки личности и до каква промяна могат да ни доведат...

Още от Коментари

Безсилен гняв! Значи аз пиша боклуци, които не се търсят и трябва да се поправя, а милата ми Венета пише прекрасни шедьоври

В Габрово съм. Представям новата си книга. Мечката и други разкази. Вечерта минава скромно и приятно. Малко тъжно, хората предпочитат шумни представления. На сутринта пия кафе с местни хора. Приятели.

При толкова приказки за членове, как пък не се научи да членува тая Наталия Кобилкина

Заврях се в профила на Наталия Кобилкина. При толкова приказки за членове, как пък не се научи да членува тая жена. Слага се отзад, какво се прави, че не знае как... *От фейсбук!

Щастливи сме, че чакаме руско-гръцко дете на Българската майка Земя

Любими приятели, благодаря ви за вашата любов и подкрепа. Щастливи сме, че чакаме руско-гръцко дете на Българската майка Земя:)) Пожелаваме на всички двойки прекрасни и здраве бебета,

За наша жалост, от Стамболов насам, България винаги се е движила по тънък лед, а зад нас – мечка

Независимостта изисква и да повярваш в нея... От време на време! "За наша жалост, от Стамболов насам, България винаги се е движила по тънък лед, а зад нас – мечка.

Уважаеми г-н Президент, в последните години градихме българската демокрация разкрачени между научния марксизъм и заведенията за бързо хранене

Вчера на среща в президентството президента Радев е приел да бъде лице на възванието за единение, създадено от инициативен комитет. Сред поканените да се включат в това възвание бях и аз.

Унгарска рапсодия в Страсбург – уроци по свободолюбие

Свободата, любовта са ми всичко на света. Любовта ми е с цената на смъртта. Бих отдал за свободата любовта. Шандор Петьофи Гените са преносители на биологична информация, която се унаследява,

Кога ще стигнем Полша? Те не пуснаха Нощните вълци на Путин, а тук бяха посрещнати с хляб и сол пред "Александър Невски"

След падането на комунизма, в Полша приложиха т. нар. шокова терапия на гениалния Балцерович за бързо преминаване към пазарна икономика. Това доведе до невероятни темпове на икономическо развитие и

Нови министри – стар късмет. Нови дебати – вкиснали думи. Фалш. А за капак и Сидеров се изказа! Цирк

Нови министри – стар късмет. Нови дебати – вкиснали думи. Фалш. А за капак и Сидеров се изказа! Цирк. *От

Напускам БСК, ще си намеря по-добра компания

Сашо Дончев, собственик на "Овергаз" и председател на управителния съвет на Българската стопанска камара (БСК), чийто мандат на поста изтича след година, напуска работодателската организация.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.