Дупе да му е яко на нашия ритащ ром в немския затвор

15.12.2016;

На 27 октомври, докато Патриотите в София искаха офанзива срещу бежанците с водни оръдия, бомби, напалм, огнестрелно оръжие и 6-и американски флот, се оказа, че заплахата за цивилизована Европа идва от съвсем друго място.

В същата нощ лекоатлетката Ивет Лалова, която е направила вече много за доброто име на България, отвори къщата си край гр. Риети, за да подслони пострадали от разрушителните трусове в Италия.

На 650 километра от дома й обаче - в станция на берлинското метро, в същия час един добрички ром с български паспорт направи простотията на годината, с която прослави родината ни с години напред, като надмина дори сексуалната агресия на бежанците в Германия.

Напоследък често ни набеждаваха в какво ли не - наши шофьори бяха замесени в атентатите в Белгия, българка бе атакувана, че души с голи ръце лебед в Охридското езеро. В първия случай виновните се оказаха джихадисти, а във втория туристката излезе от Албания.

В простотията в берлинското метро обаче си е замесен 100-процентов български циганин. С всичките обичайни външни, духовни и от картотеката на полицията белези - Светослав Стойков - баща на 3 деца, роден в Добрич, но живее във варненско ромско гето ("Максуда"), брадясал и пиян по време на инцидента, движи се в тумба, задържан и осъждан многократно за кражби, грабежи и хулиганство.

Това е героят от България, който първоначално в суматохата бе обявен за бежанец! Всъщност разликата между него и джихадистите, които се включиха от държави в Европа в терористичните атаки, е минимална. Те дори не се различават по цвета на кожата. Нашият ром също като тях е израсъл в гето и е успял да натрупа там огромна омраза.

И тъй като е, меко казано, емоционално неинтелигентен, единственият начин да постигне вътрешна хармония е като проявява безпричинна агресия. Макар че в неговия случай - да ритнеш в гръб жена, която слиза по стълби, това си е някакъв висш дебилизъм.

Най-вероятно преди това жертвата и Светослав са се засекли някъде в подземието на метрото. Може би при купуването на билетчета той е усетил нещо в погледа й? Може би, като са се разминавали, тя инстинктивно е дръпнала дамската си чанта?

А още по-вероятно е германката да не е направила абсолютно нищо, с което да демонстрира отношение. Сигурно ще се окаже, че тя дори въобще не го е забелязала, преди да прелети след шута в гърба през осем стъпала и да си счупи ръката.

В главата на нашия ром от "Максуда" обаче е друга галактика. Друга вселена. Там вибрират непознати за цивилизацията импулси и даже повод просто да изриташ някого по стълбите в гръб въобще не е нужен.

Издирваният в момента ром е необразован, няма никакви усещания за лична и обществена отговорност, защото се чувства прецакан от системата и работи като общ работник, за да преживява ден след ден.

Той няма никакви задръжки. Без да разбира защо, е подвластен единствено на гравитацията и на желанието да се нелее с бира. Затова в берлинското метро с такава лекота надмина себе си.

Може да се каже, че Светослав сложи в малкия си джоб дори българина Ганчо, който открадна трупа на Чарли Чаплин от гробището на Корсие сюр Веве край Лозана. В аферата от 1978 г. Ганчо е само изпълнител, "мозъкът" на операцията е поляк.

На 27 октомври в метрото Светослав Стойков свърши повече от хиляди други наши роми, които от години ни прославят с джебчийство, кражби, просия и измами из цяла Западна Европа.

Циганинът от "Максуда" е така самоуверен, защото въпреки десетките сблъсъци с полицията и с прокуратурата в България засега не е получил респектиращо правосъдие.

Добрата новина е, че сега Светослав ще лежи в германски затвор. С германски затворници, които до един ще са гледали видеоклипа с геройството му от метрото.

Така че нашият ром ще получава там със сигурност денонощно и много специално внимание и отношение.

Точно за този случай, малко цинично, но пък много точно народът е казал: "Дупе да му е яко!"

Още от Коментари

А се видяхме само преди седмица! Скъпа Наталка, бъди силна!

Така ще Ви запомня .. и така се видяхме преди седмица за последно!!! Моите най-сърдечни СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ !!! Скъпа Наталка , бъди СИЛНА!!! Новината много рано тази сутрин ме порази..

Как колата измести дома в BG икономиката

Кризата промени двигателя на растежа: вместо към вътрешното търсене - производства, ориентирани навън. Какво следва Икономиката в България все още създава доход, равен на около 50% от средния за ЕС,

Недолайкване в детството!

Бъдещите психолози ще кажат: основният проблем на днешното поколение – недолайкване в детството! *От

Ще гледам проклетото предаване, ако питат Ванко 1 дали си дава сметка как е разбил десетки животи

Ако някой от хората в Къщата на ВИП Брадър в някое от живите предавания седне и попита съвсем спокойно Ванко 1 дали си дава сметка какво се е случило с момичетата, които е принуждавал да проституират,

Борисов: Твърде съм малък да коментирам изявленията на Тръмп

Гутериш говори за надпревара в ядреното разоръжаване, мигрантски войни, влошени многополюсни отношения между държавите. От изказванията на Тръмп, Ердоган и всички останали виждате,

Повече пари за инвалидите е купуване на съвест

Те имат нужда от услуги, а не от изолация, казва президентът на КТ "Подкрепа" - Г-н Манолов, поискахте от НОИ и Агенцията за социално подпомагане данни за издадените решения за инвалидни пенсии.

Правата на престъпника нямат край, правата на жертвата обаче свършват със скромният надгробен паметник

Според мен болшевишкият комунист и контролираното от него общество разрушава цивилизацията чрез терора на една съдебна система, която обвинява, съди и в крайна сметка унищожава годните, читавите,

Усмивките, дами и господа, са си нашите, не са чужди!

Такива като тебе, Тото, са последните Губя си времето с нередните Вярваха само на емблемите Имат лед във вените-е! Усмивките, дами и господа, са си нашите,

Знаете ли какво са 5 пет години?!

Знаете ли какво са 5 пет години?! Толкова много, че чак общото ни съобщение за раздяла с бтв, с която се "родихме" заедно, вече да не съществува. Не мога да споделя онова съобщение за напускането ми,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.