Стефан и Светлана от "Женени от пръв поглед" се влюбили наистина

08.05.2015; Разделиха ли се и трите семейни двойки? Остана ли заедно поне една от тях? Това са въпросите, от които се интересуват горещо зрителите на социалния тв експеримент "Женени от пръв поглед".

Оказва се, че истинска любовна искра е пламнала между Стефан и Светлана, издават ги техни познати. Най-симпатичната от двойките за почитателите на предаването. Двамата дори живеят заедно в къщата на 28-годишния Стефан в Казичене, а половинката му всеки ден пътува до Перник, където работи.

Предаването, в което двамата се срещнаха има за цел да открие точната половинка на шестима напълно непознати, като всеки от тях среща избрания за него човек пред олтара. Екип от професионалисти сформира три двойки от всички кандидати, като чрез научен метод преценява кои двама са най-подходящи един за друг. Сватбата е доброволна, а подписите на участниците пред камерите и

в действителност

свързват три двойки в

свещен брачен съюз

Това са избраните Антония Първанова и Атанас Хаджийски, Светлана Кирова и Стефан Каровски, както и този на Гергана Капзамалова и Георги Веселинов. По правилник, ако се стигне до развод между тях, разходите са за сметка на продуцента.

По повод взаимоотношенията на Светла и Стефан се появиха много клюки, че

са разтрогнали

брака си, тъй като

не били един за друг

Погрешните впечатления се дължат на чисти предположения, тъй като всички двойки са задължени да пазят под секрет равоя на връзките си след края на снимките. Те трябва да останат в тайна до финала на тв продукцията. Поради тази причина участниците не могат да качват дори в профилите си във фейсбук свои общи снимки или всякаква информация, която би издала продължението на любовните им истории.

Познати на Стефан обаче издават, че софиянецът и 29-годишната перничанка наистина са се влюбили един в друг,

без да са имали такива очаквания с включването си в експеримента

Дори пред камерата си личи химията между тях и непринудената им размяна на прегръдки и целувки.

Също толкова очевидно и ясно е, че другата двойка Гергана Капзамалова и Георги Веселинов вече не са заедно. Те дават всичко от себе си, за да покажат колко различни са като личности и че нямат търпение да подпишат документите за развод, щом изпълнят ангажимента си към телевизията. Гергана вече има предишен брак, който според самата нея сключила прибързано. Според някои слухове тя и Георги се познават от преди старта на социалния експеримент.

Добродушният Атанас и половинката му Антония пък опровергаха твърденията, че и те са поели по различни пътища, защото всъщност

са останали щастливо семейство

Според семейния терапевт Милена Каменова между двамата има 90% съвместимост.

В крайна сметка тв експериментът ще се окаже успешен, ако в действителност четирима човека са успели да намерят правилния партньор и само двама ще трябва да продължат търсенето. Надали и един от тях е таял надежди наистина да открие любовта, а само е искал да се впусне в интересното приключение.

Още от Шоу

Тя е!

Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър е американска певица, актриса, автор на песни и продуцент. Родена е в Хюстън, Тексас. Дарбата на Бионсе е открита от детския й учител по танци Дарлет Джонсън.

Коя е тази суперзвезда като дете?

Можете ли да познаете коя е тази бъдеща суперзвезда като дете? На 7-годишна възраст тя изпълнява „Imagine“ на Джон Ленън в шоу за таланти и печели награда.

Българинът, който спечели US Open, искал да стане футболист

l Избрал тениса, защото е алергичен към трева l Адриан Андреев иска да е като Григор Димитров, но още не е готов Многообещавата българска тенис надежда Адриан Андреев,

ОВЕН: Трудности

РАБОТА Трудностите в началото на седмицата са породени от вашите необмислени действия. Разсеяни сте и вредите и на себе си, и на колегите си. Осъзнайте причината за грешките си.

ТЕЛЕЦ: Напрежение

РАБОТА Началото на седмицата е напрегнато и не позволява развлечения. Не бива да се опитвате да тръгвате в нова посока само защото някой ви е ядосал. Бъдете отговорни към задълженията си,

БЛИЗНАЦИ: Драматизиране

РАБОТА В петък и почивните дни сте склонни да драматизирате разговорите, свързани с претърпени от вас неуспехи. По-добре ги приемете като поредния урок.

РАК: Провокации

РАБОТА В началото на седмицата очаквайте провокации, създаващи повод за конфликти. Не е изключено да изяснявате отношенията с хората от деловото си обкръжение. Не пътувайте.

ЛЪВ: Отговорност

РАБОТА От първия ден на седмицата си възвърнете увереността и спокойствието. Обърнете внимание на всичко, отнасящо се до бизнеса ви, ако искате да си гарантирате успех.

ДЕВА: Промени

РАБОТА През първите дни на седмицата ви изненадват неочаквани промени, свързани и с обрати във финансовото ви положение. Вслушвайте се в съветите на колегите си, за да избегнете финансовите загуби.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.