Красивата Джулия Иванова: Обидена съм от коментарите за селфито ми с Джерард Бътлър

24.04.2015; Холивудската звезда Джерард Бътлър се доказа като изтъкнат ценител на женската красота, който не можа да остане безразличен към чара на българката.

Шотландският актьор се подвизава у нас за снимките на продължението на хитовата лента "Код: Олимп" в "Ню Бояна филмс" и въпреки работния си график успя да намери време да заговори обаятелната Джулия Иванова. Не къде да е, а в задръстване. Хубавицата пък спонтанно решава да запамети момента в селфи, което малко по-късно

бързо се превърна в изключително четена и свежа новина

Тогава Джулия изобщо не очаква, че фотосът и нейната случайна няколкоминутна среща с актьора от "300" ще предизвикат такъв голям интерес. Още по-неприятно изненадана е тя от негативните коментари, които прочита по свои адрес.

"Разбирам, че такива неща, изглежда, са интересни на читателите, но мисля, че

няма смисъл да занимавам хората с моето ежедневие Нямах за цел да привличам толкова внимание към себе си, още по-малко покрай такава случка. Не ми хареса, че имаше толкова негативни коментари под новината и не желая да коментирам по какъвто и да е начин ситуацията. Каквото и да кажа, рискувам да оставя погрешно впечатление у хората, а не искам", любезно заявява Джулия пред "168 часа".

Русокосата красавица е потърсена от различни медии, но категорично отказва да вдига още шум около себе си заради подобна дреболия. Тя дори е изтрила селфито с Бътлър от своята фейсбук страница, но продължава да се чуди как то е успяло да заинтригува толкова много хора.

Въпросната случка се разиграва навръх Разпети петък, когато холивудската звезда се оказва в задръстване на бул. "България"

и скучае, докато не зърва лъчезарната Джулия в колата до него

Тя изобщо не го забелязва първоначално, слуша музика и чака светофарът да светне зелено. Бътлър не се поколебава и решава да привлече вниманието на привлекателната млада дама като я заговори.

Джули чува, че някой я вика, намалява музиката, поглежда към съседния автомобил и с изненада установява, че

насреща и се усмихва истинска знаменитост

Тя грабнала телефона си и запечатала интересния момент, в който се вижда как Бътлър е в очакване да си поговорят. Двамата имали около минута, преди да се отпуши движението, в която успели да си разменят няколко думи. Красавицата го попитала дали с неговия антураж ще излизат вечерта някъде, а той и предложил да се срещнат в събота, защото преди това е зает със снимки.

"Така и не се видяхме, защото не отидох в заведението, за което говорихме, на следващия ден. София не е голяма и

не се знае дали пак

няма да се засечем",

обяснява блондинката.

Джули има собствен бизнес и се занимава с графичен дизайн. В разигралата се ситуация тя доказа, че е една от малкото обаятелни млади жени, които не желаят бърза и още по-малко - каквато и да е слава.

Още от Шоу

Провокаторът Иво Димчев: Дълбая в своите страхове и табута

l По-смелите ме следват в моето пътуване, по-страхливите се плашат l Не обичам да привличам внимание към себе си извън сцената Провокативен, неконвенционален, експериментатор,

ОВЕН: Гъвкавост

РАБОТА От първия ден на седмицата трудности ще ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Бъдете гъвкави и практични. Не проявявайте излишни амбиции и не се самоунижавайте.

ТЕЛЕЦ: Странично наблюдение

РАБОТА В началото на седмицата не допускайте влияние върху плановете си от странични хора. Внимавайте с познанствата. Вземайте сами необходимите решения. Отложете деловите срещи и разговори.

БЛИЗНАЦИ: Идеи

РАБОТА В петък или през двата почивни дни на делови обяд имате възможност да представите идеите си пред ръководството. Може да бъдат отхвърлени, ако ви завидят,

РАК: Информация

РАБОТА Знам, че не ви е приятно, но отделете няколко часа в началото на седмицата и направете реална оценка на отношенията с хората от деловото си обкръжение.

ЛЪВ: Напрежение

РАБОТА От първия ден на седмицата се подгответе за огромно напрежение, изискващо сериозно отношение към работата ви. Възможни са недоразумения на работното място и разправия с колегите ви,

ДЕВА: Емоция

РАБОТА В началото на седмицата внимавайте, защото сте в състояние да съсипете плановете си заради властващата над вас емоция. Завършете всичките си задачи.

ВЕЗНИ: Предложения

РАБОТА Съдбата е добронамерена към вас и от първия ден на седмицата ви поднася нови изгодни делови предложения. Добре ги обмислете, преди да вземете крайното си решение.

СКОРПИОН: Търпение

РАБОТА Най-добре в началото на седмицата се оставете в ръцете на съдбата и приемайте това, което ви поднася, с търпение и без емоция. Не се опитвайте бързо да приключите с новите си задачи,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.