Изгонили Чолов от бардак на СИК заради проститутка

18.12.2012;

Най-малко 16 манекенки, между които и непълнолетни, са проституирали за близкия до Маргините Росен Чолов, който бе арестуван в края на ноември заедно с шофьора на модната му агенция Пламен Кирилов (25 г.) и обявената за посредничка в аферата Ралица Любенова (23 г.). Красавиците от модната агенция "Еф Ейч Уан Ейджънси" били склонявани да се продават на заможни мъже и жени в България и в съседни държави на цени от 800 до 1000 лева на сеанс.

Спецпрокуратурата е повдигнала обвинение срещу 41-годишния Чолов като ръководител на престъпна група за набиране и склоняване към проституция и трафик на жени за сексуална експлоатация. Преди седмица апелативният спецсъд остави за постоянно в ареста него и помагачите му Любенова и Кирилов.

Според източници на в. "168 часа" Чолов, който е и шеф на федерацията по ръгби, е навлязъл в бизнеса с жива плът още в края на 90-те години, като е работел като шофьор в публичен дом, който се е отчитал на бившата силова групировка СИК.

Свидетел на тези събития, който познава главните действащи лица, но пожела да остане анонимен, разказва пред вестника как Чолов е бил изгонен от публичния дом, защото против установените правила влязъл в близки отношения с една от проститутките в бардака.

Чолов се появи за първи път около 1998-1999 г. като охранител в един от нашите клубове - клуб на СИК. Той даже не беше охранител, а по-скоро шофьор, който возеше момичетата по адреси, чакаше ги и ги връщаше обратно в клуба.

Работата му не беше да ги охранява, а само да ги вози. Ако имаше някакъв проблем с клиентите, той се качваше горе в апартамента да ги прибере и се обаждаше по телефона, че е станала беля - тогава на място отиваше бригада да се оправи с клиентите. Първоначално той е прибирал по 10-20 лева от курс. Скоро обаче го изгониха от клуба, защото направи проблем.

Клубът, в който работеше Чолов, беше от малките - от тях, доколкото си спомням, прибирахме по 500 лева на месец.

По принцип курвенският бизнес е много деликатна работа

И охранителят, който седи в клуба, трябва да е много печен, защото това са 7-8 жени, които стоят заедно по 8-10 часа в денонощието. Те са на работа реално. Винаги между тях има интриги, скандали, защото едната е по-хубава, викат я по-често и изкарва повече пари от другите.

Това дразни останалите. И в клуба винаги има напрежение и дрязги. Абе, змиярник. Така че работата на охранителя освен всичко останало, е и да ги контролира.

Чолов обаче беше влязъл във взаимоотношения с една от проститутките в клуба. И скоро започнал да й обяснява да спре да ходи на работа, че той ще се погрижи за нея. Имаха връзка. Да, обаче ние губим пари от тая работа. И в курвенския бизнес е

абсолютно забранено на сводниците, шофьорите, охранителите да влизат във взаимоотношения с момичетата,

защото се разваля дисциплината.

А Чолов го направи, докара ни загуби и беше изгонен от клуба. Отговорникът на клуба го изгони.

Няколко години по-късно обаче той се появи около агенцията на Жени "Визаж". Първоначално беше само шофьор. Скоро обаче успя да пробие благодарение на личните си качества. Тъй като е абсолютно безскрупулен и винаги намира директен подход към момичетата.

Знаеше, че Маргина харесва високи момичета и той си ги питаше директно искат ли да вършат "оная работа" и му ги водеше в офиса на "Джеймс Баучер". Виждал съм го много пъти да идва с по 2-3, понякога и 4 момичета. Всичките бяха моделки от агенцията.

Маргина му звънеше по телефона периодично да го пита дали има нови момичета и Чолов ги подпитваше и му ги водеше. Понеже се писаха много глупости, трябва да е ясно, че

това винаги ставаше доброволно

Никоя не е била насилвана, за да отиде при Маргина. Даже може да се каже, че те се бутаха да отидат при него. Чолов беше просто човекът, който возеше момичетата от каталога. Защото истината е, че такъв каталог имаше. Истина е също така, че Жени (Жени Калканджиева - "Мис България" (1995 г.) и шеста на "Мис Свят" - бел. авт.) не участваше в тези неща и дори беше против. Тя искаше да развива момичетата само като модели.

Жени обаче не смееше да му се намесва на Чолов заради Маргина. И в този период може да се каже, че Чолов дръпна напред. Просто той имаше потенциал за тази работа, умееше веднага да влезе под кожата на момичетата. Тази схема продължи до арестите на Маргините

за убийствата, за които после ги оправдаха. И след това Жени го махна Чолов от агенцията.

Той обаче вече си имаше схемата и си създаде сам агенция за модели, за да продава скъпи проститутки. Грешката му обаче е, че предлагаше и малолетни момичета. Има много плащачи, които търсят малолетни.

И Чолов, понеже е боклук без никакви скрупули, започна да им ги предлага. Затова обаче и полицията го нареди.Може да се каже, че сега в курвенския бизнес е тотален хаос. Навремето при нас всичко се контролираше. Зад всяко момиче стои определен клуб, а зад клуба определени хора. Ако едно момиче, го задържиш по-дълго, не му платиш, или пък го насилваш, най-малкото ще те пребият. Имаше ред.

Сега повечето работят самостоятелно, пускат обяви в интернет и могат да си правят с тях каквото си поискат. Да не говорим, че и момичетата започнаха да крадат пари, ценности. Това преди не можеше да се случи.

Имали сме даже вътрешни случаи. Веднъж Боби, който се занимаваше с алкохолите, фирмата "Тоби", която си беше наша, сикаджийска, бяха извикали в един склад няколко момичета. Обаче бяха насилили едното да прави с тях анален секс. Бяха Боби и още трима души. Бяха го и понабили момичето. То се оплака и на място отива група да ги накаже. Наши хора ще наказват наши хора (смее се). И тогава

Маргина, понеже

е мъжкар,

взе позицията

на момичето

Така е принципно.

При нас (в СИК) имаше правила. Докато при висаджиите например не беше така. Те сядат някъде, напиват се и си викат от техните момичета. Една вечер, две вечери. Всичко това е безплатно. Но така не може, трябва и да се работи и да се изкарват пари.

В това отношение Митко Полицая (Димитър Митров, известен още с прякора Каратиста, близък според МВР и ДАНС до Алексей Петров, задържан за трафик на жени и склоняване към проституция през лятото на 2012 г.) беше най-добрият с бардаците. При него момичетата бяха над всичко. Негови бяха клубовете с "Евро" в името. Беше много принципен и коректен и събираше момичета отвсякъде. Откъдето и да напускаха, без значение за коя групировка са работили, отиваха при него.

Още от Афера

Зет на милиардерка поръчал убийството й

Направиха всичко възможно, за ме изкарат виновен", казва пред монакски вестник Войчех Яновски, обвинен за поръчител при убийството на милиардерката и близка на кралското семейство Елен Пастор.

Набеденият за убиец на варненския балетист: Продадох колата 10 дни преди катастрофата, а в интернет се въртят моите снимки

"Не съм свидетел на катастрофата, при която загина балетистът Мартин Чикалов във Варна. Колата беше моя, но я продадох напълно законно десет дни преди случилото се.

Нелепата смърт на футболистите от Павликени. Как петият играч избегна смъртта

Светослав винаги пътувал с четиримата загинали, но във фаталния ден бил втора смяна и бил освободен Димитър Кушев можело да остане жив, но не послушал треньора си и играл контузен След загуба на мъж

Топшпионин ли е била Маргарита Занеф, която дари 1,8 млн. лв. на Националната галерия?

Един файл бил частично засекретен. Той се отнася и до щедрата дарителка, и до мъжа Занко Занеф Държавният архив на Австралия до “168 часа”: Разкриването на подробности за нея ще застраши националната

3 дни преди разстрела Венета хванала в изневяра тройния убиец Иван

Хванах го с друга жена в леглото и той ми призна, че откакто сме заедно, през всичките тези шест години е бил и с двете ни едновременно. Изневерявал ми е постоянно.

Британецът, набил инвалид в Слънчев бряг, обичал да разпуска с кокаин

След микс от алкохол 27-годишният Дани Кнот вилня в хотел, едва не удуши болен шотландец Ще си тръгне ли с присъда, или ще се отърве като шведа Сундберг и сънародника си Джон Кери?

Непознатият Ал Капоне: Последната биография на мафиота го описва като привързан към семейството човек, способен на дълбоки чувства

Ал Капоне, свързван с не по-малко от 200 убийства, влезе в историята като един от най-кръвожадните престъпници. Но в най-новата му биография от известната американска писателка Дейдре Бер,

Мюсюлмани в история на ужасите след поклонение в Мека. Пътници от няколко полета преживяха филма "Зараза" на живо

l Вирусът плъзнал по време на традиционното поклонение в свещения град заради затворените помещения На 5 септември самолет на авиокомпания "Емирейтс", пътуващ от Дубай,

Психопортрет на българския олигарх

Mилиони в офшорки, яхти и самолети, хайлайф събития, източване на ДДС, шампанско, пури, връзки с властта, Малдиви и Сен Тропе. Това са детайли от живота на българския олигарх.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.