Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Минималните температури ще бъдат между 11 и 16 градуса.

През деня ще бъде слънчево, с временни увеличения на облачността, но ще остане почти без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. В Източна България ще духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 27-32 градуса; в София - около 28 градуса, предава БТА.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат 24-26 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 23-24 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 21 градуса, на 2000 м - около 15 градуса.

В неделя и понеделник ще е почти без валежи, с променлива облачност. През нощта срещу неделя вятърът от северозапад временно ще се усили, в Източна България по-късно в неделя ще стане североизточен. Температурите ще се понижат, повече в Северна и Източна България. Още вечерта вятърът ще отслабне и през нощта срещу понеделник ще се смени с югозападен. В понеделник температурите временно ще се повишат.