Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В България всяко второ момиче между 16 и 25 години мечтае да бъде известно и да го показват по телевизията. По-амбициозните, безсрамните и безскрупулните са готови на всичко в името на медийната слава. Много малко обаче успяват да се качат на влака, който ще ги откара към известността и луксозния живот.

Изглежда много лесно да влезеш в полезрението на тълпата от консуматори, но не става само с пъчене на гърди и напомпване на устни. Има си рецепта с тайни подправки, за да се получи гозбата. А тези, които владеят магията, много ревностно пазят в тайна съставките от милионите, желаещи да се докопат до тяхната популярност и богатство.

Ето например сплотената фамилия Кардашиян-Дженър вече години наред успява да печели добре от собствената си популярност. Едва ли някой може да каже с какво точно са толкова интересни членовете на голямото семейство. Да, те превърнаха живота си в един постоянен "Биг Брадър", но много други като тях също са готови да правят всичко пред камера, но никой не иска да ги гледа. В момента майката Крис Кардашиян, бившият й съпруг Брус (Катлийн) Дженър и децата им Ким, Клои, Кортни, Роб, Кайли и Кендал печелят луди пари дори от всяка своя прозявка, която излезе на екран. Те са индустрия, която задминава по приходи доста от икономиките на изпадналите в беда африкански държави.

В случая обаче няма да се съсредоточим върху невероятните финансови успехи на дъщерята Ким Кардашиян, за която сигурно са чували и бабите от живописното село Долно Уйно. Прожекторите ще се насочат към доведената й сестрица Кайли Дженър, която е само на няколко милиона от спечелването на първия си милиард.

Важна подробност е, че сладката Кайли е само на 21 години, което даде основание на "Форбс" да я обяви за най-младия член на престижната класация с най-богатите жени в Америка. На нея би трябвало да й завижда дори Марк Зукърбърг, който направи първия си милиард на 23-годишна възраст. Кайли в момента е с 900 млн. долара в банковата си сметка, но остатъкът от 100 млн. не й е никакъв проблем.

На нея не й се налага да обира банки, да точи ДДС или да разпространява кокаин и амфетамини. Достатъчно е да включи модерния си лаптоп и свързаната с него камера, и да се усмихне на 110-те си милиона последователи в "Инстаграм".

Важно уточнение за Кайли Дженър е, че тя е натрупала "едва" 100 млн. от спестяванията си, възползвайки се от известната си фамилия. За другите 800 млн. сама се е постарала, въпреки че усилията й ще се сторят смешни на хората, които работят здраво от сутрин до вечер, но отскачат до офиса и през уикенда, за да си помогнат.

Издънката на фамилията Кардашиян-Дженър е спечелила повече от 800 млн. долара от продажбата на червила. Да, в това твърдение няма сгрешена фактология. Всичко започва през 2015 г., когато Кайли си пуска снимка в социалните мрежи с чувствително напомпани устни.

Непълнолетното тогава момиче явно е получило разрешение от родителите си да посети пластичен хирург, който да постави импланти в устните. Промяната във външния й вид се харесва на хората и не е направена само за лично удоволствие. Вече суперпопулярното в интернет момиче представя на своите последователи матово червило и молив за устни, давайки подробни указания как всеки може да се сдобие със същия продукт на много ниска цена. Стоката е разграбена за секунди.

По същата схема през следващите години са разпродадени стотици милиони червила.

Кайли показва новите предложения на своята фирма Kylie Cosmetics и те са разграбвани на момента. Компанията е 100 процента нейна собственост и не се е разраснала особено през последните 3 години. Просто няма нужда от нови и всякакъв вид консултанти и специалисти, които да смучат от приходите. Бизнесът е максимално опростен.

Помагат й седем служители на пълен работен ден, една компания за опаковане и една за онлайн търговия. Самата Кайли е задължена да се появява през час в социалните мрежи, за да покаже на последователите си новата продукция.

Как става толкова лесно ли? 20-годишната богаташка не казва, позовавайки се на правото си да не споделя с останалия свят как като на шега ще се превърне в милиардерка.

Буквално има някаква магия в това момиче, което толкова лесно печели милионите си. Може би тайната на успеха й се крие в безмозъчните й последователи, които са готови да отделят от залъка само и само да имат от багрилото, което е било и върху устните на младата модна икона.

Кайли не пропуска да им благодари при всеки удобен случай. Изявите й в инстаграм, фейсбук и всички други съществуващи социални мрежи в САЩ са сравнявани с успешната предизборна кампания на президента Доналд Тръмп.

Двамата осъзнаха силата на интернет и възможността си да уловят масата от хора, които вярват на очите си и не прекаляват да работят с мозъка си. В момента Кайли е толкова силна във виртуалната реалност, че едно нейно смръщване на добре оскубаните вежди може да коства много на уж всесилните корпорации. Дженър вече демонстрира на какво е способна, след като ужили с 1,3 млрд. долара популярното приложение Snapchat.

Красавицата публикува в "Туитър" негативен коментар за новата версия на приложението и това моментално срина акциите на компанията Snap, която разработи Snapchat.

Сега и най-големите акули в световния бизнес много внимават да не попаднат пред очите на Кайли Дженър, за да не се окажат в състояние на фалит.

Девойчето с почти милиард долара в джоба бяга яростно от образа на добре смазана машина за печелене на пари и за смазване на конкуренцията.

Тя иска да поддържа мита за доброто момиче, което от пепеляшка се е превърнала в кралицата на бала. Полезно е за бизнеса!

Истината е, че тя много рано обува кристалната обувка и излиза от анонимността, в която живеят връстниците й. Заради шоуто на родителите й камерите я следват на всяка крачка.

"Снимаха всеки момент от живота ми. Затова и рано-рано прибегнах до козметичните продукти, защото така се чувствах по-уверена. Радвам се, че хобито ми на младини сега се превърна в бизнес. Имала съм и трудни моменти заради шантавите идеи на родителите ми, но съм по-скоро щастлива и обичам да правя моите последователи щастливи", заявява новата членка в клуба на милиардерите. Под "шантави" идеи тя вероятно има предвид решението на баща й да си смени пола и да промени името си от Брус на Катлийн.

Дъщерята на бившия мистър Брус и настояща мисис Катлийн се възползва идеално от десетките странни ситуации в семейството й. В момента тя развива няколко вида бизнес. Предлага на феновете си лак за нокти, дрехи и бижута. Всичко, каквото покаже, моментално се изкупува. Феновете й дори не гледат какво взимат. Щом Кайли го предлага, значи е хубаво и трябва да го имат на всяка цена.

Независимо от невръстната си възраст, тя е доста целенасочена и в изграждането на личния си живот. През 2017 г. на музикален фестивал тя среща рапъра Травис и любовта пламва като искра в изсъхнала борова гора.

Съвсем наскоро на бял свят се появи и дъщеричката им Сторми, а въпреки цялата светска и медийна олелия около себе си. Кайли е убедена, че ще успее да съхрани любовта си с популярния рапър и няма да следва лошия пример на родителите и сестрите си.

Четете още:

Доведената сестра на Ким Кардашиян - най-младата милиардерка в света (Видео)

Не мога да смеля факта, че най-младата издънка от Кардашианките е на път да стане най-младата милиардерка в света!