Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

l Френският актьор се ожени за ослепителната манекенка, с която постоянно демонстрират любовта си в инстаграм

l Моника пази в тайна мъжа до себе си: “Виждате ли ме с по-млад човек? Бих го гледала като син”

Париж, 1996 г. Лошото момче Венсан Касел за първи път среща ослепителната Моника Белучи на снимачната площадка на “Апартаментът”. В началото буйният млад французин смята, че италианката е просто красиво лице и нищо повече, но неусетно тя открадва сърцето му и става майка на децата му.

И от любов той е готов да живее по нейните правила, за да я обича до края на дните си.

Тогава Касел изобщо не подозира, че животът му е подготвил изненада и той ще се врече отново на друга жена, която обаче все още не се е родила.

Тулуза, 1997 г. С уникална смес от гени поема първата си глътка въздух темпераментната красавица с шоколадова кожа Тина Кунаки. Във вените на бъдещия модел тече африканска, френска и италианска кръв. 

Дядо й е от Того, едната й баба е французойка, а другата - андалусийка, баща й се ражда в Мароко, майка й е от Сицилия. Чипоносата чаровница от малка е орисана да бъде космополит и днес с лекота говори френски, английски, италиански и испански. Като дете се занимава с плуване, но заради травма се отказва от спорта и решава да стане професионална красавица. На 15 години тийнейджърката отива да живее в Мадрид, който обожава, и започва да си проправя път в модните среди, макар нейните родители да са против дъщеря им да гради подобна кариера.

Едва на 19 години, Тина среща в Ибиса обаятелен непознат с покоряващо излъчване. В онзи момент сексапилната брюнетка няма и най-малка представа, че само след две години ще заеме мястото на мъжкия блян Моника Белучи и ще стане втора съпруга на френската звезда Венсан Касел.

“Двама души се оказват на едно и също място, а между тях има привличане Това е една от изненадите, които ти поднася животът.”

Така започва любовната история на 51-годишния Касел и 21-годишната Кунаки, които си казаха “да” във френския град Бидар пред близки и приятели този август. Шоколадовата фурия бе облечена в приказна рокля на Vera Wang, а френският “звяр” също бе в бяло в синхрон със своята булка.

Любовта им е силна и непринудена, а двамата изобщо не се притесняват от трите десетилетия, които стоят помежду им и факта, че Тина е само с осем години по-голяма от дъщерята на своя любим Дева и с тринайсет от втората му наследница Леони.

“Мнението на останалите не ме спира да живея и да бъда щастлива - казва пред сп. “Вог” Кунаки. - “Не ми пука, когато говорят за мен добро или лошо Най-важното е, че говорят за мен!”

Тина не носи никаква отговорност за раздялата на Касел и Белучи, които се развеждат още през 2013 г. - три години преди нейната първа среща с актьора.

“Струва ми се, че направих всичко, което трябваше да направя: бях женен и възпитах две прекрасни дъщери. - обяснява Венсан. - Взех решение да съм свободен и това бе наистина весело. В един момент почувствах, че животът ми е празен. Не очаквах да срещна когото и да било, всичко стана внезапно. И това е момиче, което е много по-младо от мен.”

Когато Касел се запознава със своята прелестна нова съпруга, тя изобщо не подозира кой всъщност е той, защото изглеждал като “всички останали хора”. Кинозвездата от своя страна пък се изненадва, когато научава колко млада е къдрокосата омайница. Това не го спира почти веднага да попита дали може да се срещне с нейния баща.

В онзи момент Касел признава, че нямал представа какво прави, но бил сигурен, че изпитва силно желание да бъде с това момиче. За щастие въпросното запознанство с таткото на Тина минава по най-добрия сценарий и връзката на двамата се развива без никакви проблеми.

И докато мнозина определят любовта им като криза на средната възраст за актьора, той не се поколебава да докаже обратното, като отвежда Тина до олтара.

Предложението му за брак я връхлита неочаквано, защото двамата изобщо не били обсъждали подобна стъпка. И все пак вече са законни мъж и жена.

В същото време почитателите на бившата жена на Касел се питат какво мисли иконата за своята заместничка.

А Моника Белучи е както винаги обрана и не допуска лесно никого до своя личен живот, емоции и мисли, като днес жадува само “сладост и мир”.

От няколко години тя живее в Лисабон и също има нов мъж до себе си, чиято самоличност обаче пази в тайна.

Пред списание “Ел” звездата от “Малена” все пак признава, че във всеки случай той не е “млад човек”.

“Виждате ли ме с 20-годишно момче, дори и много красиво? По-скоро бих гледала на него като на син”, коментира Белучи.

И все пак, за да не се откриват критики в нейните думи към бащата на двете й дъщери, тя подчертава също: “Любовта няма кодове”.

Касел също изпитва огромно уважение към жената, която навярно действително ще обича вечно, макар и вече по различен начин.

“Никога няма да навредя на Моника - споделял е актьорът. - Желая й толкова много доброто. Ако някога се нуждае от мен, ще отида до другия край на света за нея.”

Прехвърлил своя половин век Венсан се радва на втора младост и изглежда чудесно пред камерата, яздейки сърф и обичайки страстно. Покрай Тина той умело трупа симпатии и в инстаграм, където често демонстрира своето щастие.

В същата социална мрежа двойката оповести връзката си още през 2016 г., а малко по-късно се разкриха и офлайн на червения килим на популярното модно шоу “Виктория Сикрет” в Париж. Тина обича да документира моментите от своя живот, за да ги запази и споделя. В това отношение със сигурност е заразила и иначе енигматичния доскоро Касел, който с днешна дата няма нищо против да излива душата си в социалната мрежа.

“Този живот е танц от началото до края - пише Венсан под кадър със своята половинка. - Аз съм щастлив и само Бог разбира моята радост. Виждам у теб всичко, което искам.”