Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

l Зетят на футболната легенда на “Левски” поискал ръката на Настася миналия септември по вайбър

l Искренов се вълнувал много за брака на наследницата си. Преди това не си представял, че може да даде своя “диамант” на друг мъж

С огромно вълнение в сърцето Радостта на народа Божидар Искренов-Гибона заминал за Колумбия, за да бъде до дъщеря си Настася в най-щастливия за нея ден.

Футболната легенда на “Левски” не се бил притеснявал толкова дори преди собствената си сватба с любимата си Кремена, с която се венчаха преди три години, колкото сега, преди да отведе своята наследница до олтара. На символичната дата 18.08.2018 г. на приказна церемония в Меделин и в смайваща бяла рокля с дълъг шлейф Настася се омъжи за своя дългогодишен приятел Джонатан Баер.

Двойката отпразнува любовта си в колумбийското имение на втория баща и майката на младоженеца в присъствието на близки и приятели.

До булката бяха както нейният баща, така и нейната майка Алина и брат й Георги, който е в националния отбор по хокей на лед и също живее в САЩ от години.

Тъй като на тържеството Искренов не бе в компанията на своята съпруга Кремена, веднага плъзнаха слухове, че двамата са се разделили. Истината обаче е съвсем друга. Всъщност младоженците до последно се колебаели дали да си кажат “да” на 8 или на 18 август, а през това време Гиби и Кремена си резервирали почивка във Венеция, която впоследствие съвпаднала изцяло с датата на сватбата.

Кремена и Искренов се венчаха преди три години.
Кремена и Искренов се венчаха преди три години.

Така те взели решение - бившата гимнастичка заминала за Италия със своята майка, а футболната легенда се качил сам на самолета за Колумбия, тъй като неговото присъствие там било задължително. И макар Гибона да не е в перфектни отношения с бившата си жена Алина, той дори за момент не помислил да помрачи празника на дъщеря си, като отсъства от него.

Още преди това пък по време на приготовленията за големия ден той и Кремена лично избрали най-подходящата песен за първия танц на булката с нейния баща, в която се пее, че Настася е любовта на живота му.

Освен всичко, докато двамата били на дансинга, зад тях на екран вървяла презентация с техни снимки от семейния архив, която дъщерята на Гиби направила сама.

Всичко било изпипано и много романтично, макар че отсъствали български ритуали, които трудно биха били разбрани от роднините на младоженеца.

Съпрузите обаче планират в близко бъдеще да вдигнат втора сватба и в България, която може би няма да бъде толкова тържествена, но ще засвидетелства привързаността на Настася и към нейната родина.

Занапред младото семейство ще продължи да живее в Тексас, където се установява преди време, след като Джонатан получава повишение в работата. Преди това двойката живее във Вашингтон. Баер работи като главен счетоводител в Amazon.com, а неговата съпруга е професионално ангажирана в онлайн сферата.

Някога Настася била обещаваща фигуристка и дори за малко щяла да бъде заедно с Албена Денкова на голямо спортно събитие. След развода на родителите си обаче наследницата на Искренов се отказва от спорта, не на последно място и под влиянието на своята майка.

В момента заради работата си Настася и Джонатан навярно ще отложат във времето и своя меден месец.

Двамата са заедно повече от 7 години, а миналия септември влюбеният мъж дръзва да поиска ръката на своята любима от нейния баща.

Обажда му се по вайбър като с този свой жест дори успява да предизвика сълзи в очите на Гибона, който след това признава, че дотогава не можел да си представи как би могъл да даде своя “диамант” на друг мъж. Радостта на народа дава благословията си на двойката и им пожелава щастие по трънливия семеен път, като също така предупреждава Джонатан да не забравя, че като баща той не се бои от “тръните”.

“Бъди щастлива, дъще. Не забравяй, че няма нищо на тази земя, с което да сравня любовта си към теб”, пише тогава в своя фейсбук футболната легенда.

Самото предложение за брак към Настася също било романтично и станало пред очите на много хора. Докато тя и Джонатан се разхождала из голям европейски град, той внезапно коленичил насред площада пред нея, извадил пръстен и задал големия въпрос: “Ще се омъжиш ли за мен?”

А положителният отговор на вече щастливо омъжената госпожа Баер, както става ясно - не закъснял.