Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Все още е затворен пътят между Брестник и Куклен, където стана инцидентът. Струпани са пожарни и полицейски коли. Снимка 24 ЧАСА
Все още е затворен пътят между Брестник и Куклен, където стана инцидентът. Струпани са пожарни и полицейски коли. Снимка 24 ЧАСА

Пожарна с трима огнеборци падна в дере на път да гаси пожар край пловдивското село Куклен, съобщиха от пловдивската полиция. Автомобилът поддал край моста на входа на населеното място и се преобърнал. Пожарникарите са затиснати.  

Техни колеги веднага са тръгнали към мястото, за да ги спасяват. Те твърдят, че има пострадали.  Един от колегите им е загинал, а другите са откарани в болница. Час след инцидента от пловдивската полиция казват, че не знаят какво е състоянието на пожарникарите.

Те получили сигнал за запалени сухи треви и тръгнали да гасят. Попаднали обаче в дере и не могли да стигнат до мястото на пожара.

От пловдивската полиция твърдят, че не знаят колко души са били в автомобила. Пресцентърът на МВР в София щял да публикува подробности на по-късен етап.

Състоянието на двамата, откарани в болница, още не е ясно, а загиналият е бил на служба в пожарната към пловдивския район "Южен", уточни сайтът "Трафикнюз".

Отсечката между селата Брестник и Куклен продължава да е затворена заради тежкия инцидент. На място са струпани няколко пожарни автомобила.