Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Богатият египтянин Луис Камилери е лудо влюбен в бившата порноактриса Натали Оливерос.

Мъжете мислят предимно за разходите и приходите преди и след празничното събитие, но за жените сватбата е изключително сакрален момент и те по традиция хвърлят много повече емоции в дните около брачното тържество.

За Натали Оливерос сватбената седмица е още по-напрегната и луда, тъй като тя е измислила специален подарък на бъдещия си съпруг. Натали иска да му подари касетка със сексфилм, в който самата тя изпълнява главна роля.

Красавицата се свързва с легендата в бизнеса Роко Сифреди и той веднага откликва на нестандартната й молба. Видеото е заснето с професионални актьори и най-модерната за времето си техника. Бракът на палавницата не просъществува дълго, но за сметка на това на нея й се услажда да се забавлява в компанията на много мъже пред камера и прави страхотна кариера в порнобизнеса.

Защо ви разказваме това ли?

Защото актрисата, известна на всички фенове в бранша с псевдонима Савана Семсън, сега краси дните и нощите на новия бос на "Ферари" Луис Камилери.

Невероятно богатият египтянин зае поста на изпълнителен директор след смъртта на легендата в автомобилния бранш Серджо Маркионе. Преди това той беше член на борда на директорите, а дълги години управлява една от най-големите компании за тютюневи изделия в света. Състоянието му се оценява на около 150 млн., а служителите му го описват като изключително строг и взискателен шеф. Новият бос на "черните кончета" сваля бронята и се разнежва единствено в компанията на прелестната блондинка, която в продължение на десетилетие оглавява всички класации за най-разкрепостените порно актриси.

"Навремето наистина се снимах във филм за възрастни, за да направя изненада на бъдещия си съпруг. За съжаление, той не реагира така, както ми се искаше. След това имахме проблеми, но се разделихме без лоши чувства. Дори и да е ревнувал от работата ми, аз за нищо на света не исках да се откажа от нея. Тя ми даде шанс да обиколя екзотични места и да се запозная с интересни хора", споделя преди време Натали Оливерос.

Дамата с дълъг стаж във филмите за възрастни се запознава с новия бос на "Ферари" на международно изложение на вина. След като спира с платените си секс изяви пред камера, Натали се премества да живее в италианското градче Монталчино в областта Тоскана. Американката си купува лозе и започва да произвежда вино, като и тук демонстрира талант за печелене на награди и пари.

"Трябваше да инвестирам в нещо спестяванията си от предишния ми бизнес и се насочих към виното, защото и то се нуждае от любов и артистичност. Справям се добре и хората се научиха да търсят моето производство", разказва бившата порно актриса и настояща винопроизводителка. По време на една дегустация тя се запознава с египетския милионер и двамата много бързо намират общ език.

Натали Оливерос е с 10 години по-млада от 62-годишния богаташ, но и двамата са достатъчно опитни, за да знаят какво искат един от друг и да си го дадат.

Новият изпълнителен директор на тима от "Формула 1" има опит с вълнуващите жени с богата автобиография зад гърба си. Навремето той се оказа в едно легло със супермодела Наоми Кембъл. Двамата изкараха изключително бурна връзка, но след това американската черна перла го заряза, за да се кротне в обятията на млад музикант. Самият Камилери е бил женен, но се развежда през 2004 г. и оттогава се е съсредоточил единствено и само върху покоряването на популярни красавици.

Тези дни на него със сигурност ще му е много трудно да обръща достатъчно внимание на своята любима, тъй като с новия пост дойдоха и огромните отговорности. Камилери направи стъпка накриво още с встъпването си в длъжност, след като се изказа не чак толкова оптимистично за плановете на поверената му фирма да удвои печалбата си до 2022 г. Предпазливото му изказване притесни инвеститорите и акциите на "Ферари" паднаха с 11 процента, което е най-големият им срив от 2016 г. насам.

Феновете на "черните кончета" се притесняват не толкова за парите, колкото за това дали Луис Камилери ще успее да замести адекватно на управленския пост великия Серджо Маркионе, който се превърна в истинска институция в автомобилния спорт, преди да загуби битката с рака.