Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Надя Илиева не купува подобна торта за по 5-6 лв. парчето, тя е поръчала за 450 лв.
Надя Илиева не купува подобна торта за по 5-6 лв. парчето, тя е поръчала за 450 лв.

Надя Илиева скри профила си във фейсбук след скандален пост с торта за детето й за 450 лв. в групата "Майките на София".

Младата русокоса дама, която сама се определя като служител в администрацията на президента, споделила, че не купува торти за под 5-6 лв. парчето за сина си - пише пиарката Албена Ивайлова на своята страница в социалната мрежа. - Попитах я как може държавен служител да си позволи торта от 450 лв., защото за мен това е срамно и тъжно. Надя се ядоса, ма много се разлюти - каза, че сме неграмотни и не разбираме разделението на властите, правата на потребителя, правомощията на президента и че в България няма никаква емпатия."

Любителката на сладкарските изделия не се притеснява, че похарчила за лакомството почти колкото една минималната работна заплата. Жената е назначена в администрацията на президента точно преди 4 г. - в началото на август 2014 г. Първоначалната й длъжност тогава е младши експерт към секретаря по вътрешна политика на тогавашния държавен глава Росен Плевнелиев.

Негов съветник за процесите в страната беше Милен Любенов, преподавател по политология в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Сега на същия пост при Румен Радев е бившият кмет на с. Труд Николай Копринков.