Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Категоричното намерение на новия шеф на ОД на МВР във Враца Янко Янколов да очисти районите около училищата и заведенията от наркодилъри се превърна в серия полицейски акции, които нанесоха удар на наркомафията в областта. При последната операция бяха задържани трима и са иззети голямо количество наркотични вещества.

Още в петък миналата седмица при поредната акция във Враца била извършена проверка в помещение, обитавано от 44-годишен криминално проявен и осъждан мъж. По време на обиска е намерен и иззет плик съдържащ около 7 г зелена суха листна маса. Арестуваният заявил, че листната маса представлява чай за пушене, третиран с наркотично вещество.

В хода на операцията в непосредствена близост до гимназията по строителство и архитектура в областния град Враца бил задържан 36-годишен, криминално проявен и вече осъждан за разпространение на наркотици. При извършения личен обиск били намерени и иззети два плика съдържащи бяло прахообразно вещество с тегло 13 г, което полевия наркотест определил като хероин.

При обиска са иззета и самоделно направени цигари с канабис. След претърсване в дома на дилъра, в печка на твърдо гориво са открити 2 плика с 57 г хероин и 153 г сух канабис.

В с. Гложене пък ченгетата извършили претърсване в дома на 30-годишен. Намерени и иззети били 2 плика с канабис, и 2 пликчета хероин. Мъжът е задържан в РУ в Козлодуй. И срещу тримата арестувани вече има досъдебни производства.