Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вратарят на “Ливърпул” не знаел на кой свят е след тежкия тупаник, който получи от хитреца Серхио Рамос.

Виждали сте тази картинка. Лекарят на тима тича като луд към безпомощния играч и започва бърз преглед. Медикът показва два, а после три пръста на момчето, което току-що е получило жесток удар в главата. Дори и да се замисли за няколко секунди, клубният доктор моментално иска смяна. Съмненията му са за мозъчно сътресение и специалистът не може да рискува здравето на играча.

Лорис Кариус нямаше късмета да получи специализирана медицинска помощ. И след жестокия удар с лакът в лицето, подарен му от Серхио Рамос, той беше принуден да доиграе финала в Шампионската лига. И свърши един куп глупости, които провалиха "Ливърпул".

След края на злополучния мач Кариус беше разкъсан от подигравки. Целият свят се ангажира със задачата да смачка достойнството на стража.

Дори защитниците му сякаш се гъбаркаха с него. Като онази порнозвезда, която искаше да му подари една интимна нощ за успокоение на нервите.

Германецът се извини на феновете, но това явно не помогна и не намали истерията. Единственият му изход беше да се покрие вдън земя. Снимаха го на летището и после му изгубиха дирите.

Сега се оказва, че Лорис не е заминал на екзотична почивка, а е отлетял за САЩ, където да опита да спаси името си. Вратарят на "Ливърпул" отива в специализирана клиника в Масачузетс и се подлага на обстойни прегледи на главата. Медиците преглеждат резултатите и излизат със сложно звучаща диагноза, която обаче може да се обобщи и по-простичко - Лорис е получил мозъчно сътресение във финалния мач с "Реал" (Мадрид), след като е бил ударен от Рамос. Това означава, че вратарят просто не е бил на себе си. При мозъчно сътресение пострадалият може временно да изгуби представа кой е и къде е.

Американските доктори говорят за визуална пространствена дисфункция, която е "помогнала" на Кариус да свърши глупостите, които тотално провалиха "Ливърпул".

Новата диагноза хвърли съвсем различна светлина върху инфарктния финал. Намериха се смелчаци да предложат финалът да бъде преигран. Това, разбира се, не може да се случи, но поне се появи шанс Кариус да спаси честта си. Поставената му диагноза го превърна от пълен смешник под рамката на вратата в жертва на Серхио Рамос.

Иначе капитанът на "Реал" (Мадрид) за пореден път отказа да поеме вината си за случилото се.

Рамос дори се подигра на обвиненията че в един мач е свършил две големи злини. Той първо помогна на звездата на противника Мохамед Салах да се контузи тежко, а след това прасна в главата Кариус, вадейки го от строя.

"Чувам, че вратарят получил комоцио заради мен, а преди това ме обвиниха за контузията на Салах. Сигурно и Фирмино (халф на "Ливърпул"- бел.ред.) ще се оплаче, че капка от потта ми е паднала върху него и го е охладила опасно. Не ми се коментират подобни глупости. Важното е, че Салах е добре. Писах си с него и той ми сподели, че контузията не му създава проблеми", обяви капитанът на "Реал" и испанския национален отбор.