Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Симона имаше сериозна връзка с момче на име Радослав от Дряново. Тя живееше при него от няколко години. Неговото семейство има охранителен бизнес в Балканския регион. Преди близо три месеца се разделиха. Не преживя края на връзката им леко, но успя да си стъпи на краката. Двамата наистина много се обичаха."

Това разказа пред "168 часа" приятелка на 22-годишната Симона Тодорова, която в момента е в кома, след като на 2 юни вечерта в Слънчев бряг 55-годишният Михаил Станчев от ревност обсипа нея и хазартния бос Коста Николов с куршуми. Мъжът почина на място, а момичето продължава да бъде с опасност за живота. Нейни близки са в шок от случилото се с нея и се молят тя да оживее.

"Лъжа е, че Симона се виждала с по-възрастни мъже заради парите им - казва една от най-близките й приятелки, пожелала анонимност. - Истината е, че нейният приятел, с когото тя живееше в Дряново, й помагаше финансово, но те бяха на такъв етап във връзката си, че всички гледаха на тях като на семейство. Бяха навсякъде заедно. Той се познаваше с родители й, тя с неговите. Момчето наистина имаше финансови възможности заради семейния бизнес, но майка й и баща й също не са случайни хора. Тя е дъщеря на Тони Тодоров - шефа на местното полицейско управление в родния й град. Добро и възпитано семейство са."

Приятелката й разказва още, че веднага след като завършила средното си образование в професионалната гимназия по икономика "Рачо Стоянов", записала да учи и висше, но във Велико Търново.

"Не знам точно как се казваше специалността й, но съм сигурна, че беше икономическа - обяснява момичето. - Пътуваше често до университета, но само за лекции и изпити."

През цялото време красивата Симона е живеела в Дряново, където всички я познават. По-младите свързват момичето с конкурсите за красота, на които се е явявала неведнъж.

"На първия, на който се яви, беше на 16 години - спомня си нейната близка. - 12 момичета от Габрово, Дряново и Трявна се бореха да станат Кралица на Дряново. Тогава Симона беше много развълнувана. Изобщо не беше притеснена, защото дотогава

стотици пъти беше чувала колко е красива и че заслужава да спечели. Приятелите и родителите й също бяха там. Момичетата дефилираха на подиум, а след това казваха по нещо за себе си. Накрая журито определи като победител Симона. От сцената тя каза, че благодари за наградата и безкрайно много обича семейството си."

Приятелката на момичето оборва слуха, че тя всяко лято е работила на Слънчев бряг. По думите й Симона решила да изкара този сезон на морето за първи път. Идеята дошла малко след като се разделила с приятеля си.

"Искам да се махна за известно време от града", споделила самата тя преди 3 месеца.

Така в края на април красавицата заминала за морския курорт, където започнала работа като крупие в едно от казината на Коста Николов, по-известен като Миджурина. Там се срещнала с него за първи път.

"Много хора казват, че тя се е виждала с шефа си, за да я издържа и да й дава пари - казва нейната позната. - Ако беше така, защо й е да работи изобщо? Тя караше различни смени с часове. Казвала ми е, че й е трудно, но че изкарва добри пари

и мисли да остане цялото лято, а ако спре да взима тази сума - просто ще се прибере без драми."

По думите й Симона споделяла, че много й липсва малкият й брат. Той е футболист в местния отбор на Дряново, а според запознати бил един от най-добрите спортисти. Момичето било много привързано към него и докато живеела в Слънчев бряг не пропускала ден да се чуят по телефона.

"Семейството й е много притеснено - казва приятелката на простреляната красавица. - Родителите й са в болницата плътно до нея и се молят тя да оживее. Доколкото знаем, състоянието й остава тежко, но надеждата няма да умре. Нито майка й, нито баща й познават двамата мъже. Симона не е споделяла пред тях да е имала някакви проблеми и да се чувства заплашена от някого. Не им е казвала да е получавала смъртни заплахи от когото и да било. Дано да се оправи, защото тази загуба ще бъде за целия град. Тя е прекрасен човек."

Защо екзекуторът Михаил Станчев реши да убие Коста Николов - Миджурина, четете в печатното издание на "168 часа".

Четете още:

Задържан е екзекуторът от Слънчев бряг! Убил 54-годишния Коста Николов от ревност, опитал да избяга в Турция

Вижте стрелецът от Слънчев бряг, който уби бизнесменът Коста Николов-Миджурина

Убитият в Слънчев бряг притежавал 15 казина. Ранената женa била приятелка на жертвата. В колата били още двама мъже - невредими по чудо