Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ако това са минимални стандарти, добре. Смятаме, че трябва да се пазят наименованията. Примерно, ако е записано, че е майонеза, това ще е гаранция, че има яйца и олио. Ако пише, че са кренвирши, да е сигурно, че поне 50% са месо. Да има рецепта за запазване на името. Оттам нататък всички останали вариации могат да се водят месен продукт. При каймата съставките също лесно се дефинират.

При салатите "Снежанка"

бяхме шокирани,

че на 11 от 14 марки на пазара производителите гордо бяха написали на етикетите, че няма мляко. Добре, направили са нещо с разрешени съставки, но защо да се води "Снежанка", след като разбирането за тази салата е, че се прави от кисело мляко и краставици?

Няма шмекерия, която да не може да бъде хваната накрая на рафта, в стола, в детската градина или в ресторанта. Вземаш проба, обявяваш резултатите и приключва въпросът.