Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НЕЖНО: Красавицата и нейният любим използват всеки миг да се прегръщат и милват.
НЕЖНО: Красавицата и нейният любим използват всеки миг да се прегръщат и милват.

 

 

Нашумялата актриса Елена Петрова съвсем обърка реалния живот със снимките на филма "Стъклен дом".
И в хитовия сериал, и в реалността красавицата е омъжена за един,а изгаря от страст по друг мъж. Слуховете за разпадането на брака й с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас и нова страстна авантюра с оператор от бТВ се оказват абсолютна истина. Според мълвата причината за това бил нейният партньор и колега от "Стъклен дом" Калин Врачански, но истината се крие в татуирания оператор Светлин, с когото Елена се запознава по време на снимките на миналогодишното издание на "Денсинг старс". В продължение на няколко месеца двамата успяват да запазят интимните си отношения в тайна дори от приятелите и семействата си. Близки и колеги на Петрова споделят, че откакто е с младежа, звездата се е подмладила и разхубавила. Самата тя до момента отрича всички слухове и коментари относно новата си любов, дори ехидно подхвърлила: "Дайте да го видим това операторче, за което толкова ме сватосват."

Ето го!

Мнозина столичани станаха очевидци на бурната страст между актрисата и младока. След представление в театър "Сълза и смях", в което Петрова участва, Светлин дискретно я изчака отвън, докато приключи. Хванати за ръце влюбените се шмугнаха в уличката покрай театъра и в далеч от множеството се впиха в страстна целувка, осветявани само от минаващите коли. Плътно залепени един в друг, двамата стигат до лъскавото ауди на актрисата, оставят багажа си и поемат към най-близкото място за хранене, където вглъбени един в друг не усещат минаващите часове. Около полунощ Светлин изпраща Елена до колата - последна страстна целувка и красавицата поема към дома, където спят децата й, а нейният възлюблен се прибира в панелката си в столичния квартал "Младост". На сутринта актрисата ще играе в поредния епизод на сериала.

Елена Петрова е омъжена за гръцкия милионер Аристотелис Фотилас - шеф на "Германос" за България. Двамата се женят през 2006 г. на пищна церемония в резиденция "Бояна". Имат две деца-близнаци. Петрова е най-младата българска актриса, снимала се гола в киното - едва на 15 г., във филма "Граница".

СТРАСТ: Влюбените се целуват дълго на улицата, без да забелязват никого около себе си.
СТРАСТ: Влюбените се целуват дълго на улицата, без да забелязват никого около себе си.
ЛЕКА НОЩ: Елена и Светлин си тръгват от театъра усмихнати и с преплетени ръце.
ЛЕКА НОЩ: Елена и Светлин си тръгват от театъра усмихнати и с преплетени ръце.