Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Обичам те повече от всичко. Останалото ще се оправи. Обичам те въпреки всичко и всички. Моя любима, ти си ми най."

Това написа в своя фейсбук профил приятелят на 21-годишната Габриела Медарова, която на 15 април, пияна и надрусана, блъсна с джипа си БМВ X5 десет паркирани коли в Пловдив.

Според очевидци от близкия жилищен комплекс "Оазис 4" колата на момичето се ударила с висока скорост в автомобилите, без изобщо да направи опит да намали и завие. След случилото се тя излязла от джипа и си тръгнала към вкъщи, зарязвайки го смачкан на мястото на произшествието.

Щетите, които оставя след себе си, не са никак малки. Голяма част от превозните средства, които девойката помля, се нуждаят от сериозен ремонт. Оказа се, че виновната за катастрофата Габриела има шофьорска книжка от две години

Веднага след като изкарала курсовете, започнала да движи с джипа, собственост на нейния приятел. Неведнъж самата тя е качвала снимки във фейсбук профила си, на които позира зад волана на бързото возило.

"Ако хората можеха да четат мисли, щях да ям много бой", признава тя в социалната мрежа неотдавна. След инцидента стана ясно, че момичето работело като танцьорка в една от най-известните дискотеки в града под тепетата. Именно оттам на 15 март си тръгнало минути преди да направи произшествието.

След като се разбра, че дрегерът е отчел 1,3 промила алкохол в кръвта й, а тестът за наркотици също излязъл положителен, тя отнесе десетки критики от съгражданите си.

"Щом сега е карала пияна, значи това не й е първият път - пишат във фейсбук. - Явно досега й се е разминавало. Можеше да убие както себе си, така и някой друг. Това е много несериозно поведение. Необходимо е сурово наказание. Дано да я осъдят!"

Зад гърба на Габриела застанаха приятелите й. Те твърдят, че това й се случва за първи път и никога досега не си е позволявала да кара в такова състояние. По думите им, когато пиела алкохол, тя избягвала да шофира и се прибирала с такси.

Приятелят на Габриела - Пламен, също изрази своята подкрепа за нея, използвайки за това социалните мрежи. Там той написа, че тя може да разчита на него и че всичко ще бъде наред. Медарова от своя страна осъзнавала грешката си. Тя била много разстроена от случилото се. Споделила, че съжалява за това, което е направила, и никога повече няма да допусне подобна грешка.

В момента момичето учи маркетинг в Пловдивския университет. Година след като завършила средното си образование, тя решила, че иска да стане танцьорка.

Веднага я взели на работа. В свободното си време ходела редовно и на фитнес, където тренирала по специална програма, изготвена от инструктор. Нейният приятел също прекарвал голяма част от времето си в залата.

Какво наказание може да получи Габриела четете в печатното издание на "168 часа".

21-годишна с 1,3 промила алкохол и надрусана с марихуана помля 10 коли в Пловдив

Виж надрусаната и пияна танцьорка, блъснала 10 коли на паркинг в Пловдив. Връщала се от работа, когато станал инцидентът