Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

САМА: Алисия остава да живее в семейния апартамент.
САМА: Алисия остава да живее в семейния апартамент.
САМА съм! Нямам мъж до мен!" - за първи път официално потвърди раздялата си с Валери Божинов фолкпевицата Алисия.
"Двамата не са заедно от три месеца. Тя разбра за другата жена в живота му и това не є се отрази добре. По едно време се опитаха да се съберат, но не се получи" - казват близки до изпълнителката.
След като бе изоставена от Божинов, Алисия потъна в дълбока депресия. Валери замени доскорошната си половинка, от която има син, с добре познатата Николета Лозанова - бивше гадже на националния вратар Николай Михайлов.
Божинов демонстрира открито страстта си към палавата брюнетка и потопи в дълбока скръб майката на първородния си син - Валери-младши. Според запознати нападателят на италианския "Парма" и Лозанова са прекарали доста
страстни нощи
това лято заедно в култово чалга-заведение в София. В момента блондинката е ограничила светските си и професионални изяви до минимум. Почти не излиза от апартамента в столичния квартал "Изток", а за малкия Валери получава помощ от родителите и братята си. Все пак хубавицата не е изоставила напълно живота. Тези дни очевидци забелязаха Алисия да интимничи в центъра на София с непознат млад мъж. Един от малкото мъже, които допуска до себе си в момента, е нейният текстописец Росен Димитров. В петък по обяд тя напусна жилището си и форсира големия си бял джип в посока НДК,
без много да се съобразява
с цвета на светофарите по софийските кръстовища. На тротоара, точно до историческото за срещи място - "пилоните", я чакаше млад, немного висок мъж, който бързо се шмугна в колата. След бърз и нежен поздрав двамата потърсиха място за паркиране на голямото возило и се отправиха към близка пицария. Двойката прекара около час в заведението, след което Алисия си тръгна сама, без да бъде изпратена от кавалера си. Певицата е категорична, че няма да изостави кариерата заради семейните си проблеми и подготвя нов проект.
УМИСЛЕНА: Алисия говори със сериозна физиономия по мобилния си телефон.
УМИСЛЕНА: Алисия говори със сериозна физиономия по мобилния си телефон.