Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Японката Мело Имай не успява да преживее провала на олимпиадата в Торино и се хвърля с главата надолу в съвсем нов живот.

Японците нямаха много поводи за радост на олимпиадата в Торино през 2006 г. Да, красивата Шизука Аракава абсолютно сензационно печели олимпийското злато във фигурното пързаляне. С тази титла се изчерпват успехите на иначе крайно мотивираните и дисциплинирани спортисти от Страната на изгряващото слънце. Особено тежко е приет провалът на младата звезда в сноуборда Мело Нарита.

17-годишната девойка е смятана за сигурна медалистка в дисциплината халфпайп, но контузия на коремните мускули я оставя на последно място. Мело Нарита приема особено тежко загубата, камерите хищно проследяват обляното в сълзи момиче, докато го изкарват от пистата. Провалът тотално преобръща живота на младата японка. Вместо да стисне зъби и да се върне на пистата, тя взима фамилията на майка си Имай и нахлува с гръм и трясък в света на секса и алкохола. Някогашната звезда в сноуборда се преквалифицира в порноактриса, като едновременно с това осигурява интелектуален и интимен комфорт на богати господа.

Сега, 12 години по-късно, Мело Имай се престрашава да разкаже своята драматична история. Категорично заявява, че виновникът за резките обрати в живота й е крайно амбициозният татко Така Нарита. Той е бивш състезател по сноуборд, а впоследствие става треньор на дъщеря си и брат й Дом Нарита. Мело се качва на сноуборда на седемгодишна възраст и моментално показва способности в екстремния спорт. Баща й има големи планове за децата си и влага всичките си пари в тяхното обучение. Тримата често пътуват до най-елитните зимни курорти, за да могат братът и сестрата да мерят сили с най-добрите. Понякога тренировките продължават от 5 часа сутринта до 11 часа вечерта.

"Съседските деца ми завиждаха, защото виждаха в мое лице едно успяло и готино момиче, което не ходи на училище и се забавлява в един от най-атрактивните спортове. Реалността беше съвсем друга. Нямах право на личен живот, не получих и основно образование, бях превърната в робот от баща ми. В един момент започнах да живея неговия живот. Трябваше да изпълнявам неговите мечти и да постигна това, което той не е могъл. Спортът не ми носеше радост. Треперех преди всеки старт, защото осъзнавах колко тежко ще бъде приета всяка моя дребна грешка. Преди олимпиадата в Торино животът ми стана непоносим.

Баща ми, роднините, цялата страна очакваше от мен да спечеля медал. После дойде тази глупава контузия, загубата, сълзите и пълното отчаяние. Чувствах се ужасно самотна. Нямаше на кого да се оплача и да споделя ужаса си", ще разкаже по-късно Мело Имай.

Провалът на олимпиадата в Торино я отдалечава от близките й. Тя се връща за кратко на пистата и през 2008 г. печели няколко състезания, но нищо вече не е същото.

"Нямах никакво желание да се спускам по пистата. Беше ме обзела тотална апатия. Спешно се нуждаех от някаква промяна. Първото ми решение беше да се откажа от отвратителната си прическа.

До този момент се носех късо подстригана като момче. Почувствах се добре и продължих с експериментите", усмихва се чаровната Мело. Само дето японката не се задоволява само да смени прическата, да си купи по-цветни дрешки или да си сложи обеца на езика. Тя прави пълен рестарт, хвърляйки се с главата надолу в един съвсем нов живот.

Първата й работа е да уведоми своя родител, че повече не желае да общува с него и че е изхвърлила на боклука сноуборда си. Няколко месеца по-късно Мело Имай се явява на снимачната площадка, където я очакват още няколко разкрепостени млади мъже и жени. Всички свалят дрехите и се впускат в доста впечатляващи сексуални оргии. Някогашната звезда в сноуборда бързо печели почитатели и с участието си в сексфилмите. Богати мъже са готови да платят щедро, за да вкарат в леглото си бившата спортистка. И тя решава да се възползва от предоставените й възможности.

"Участвах във филми, спях с богати мъже. Изкарвах хиляди йени за една вечер. Но най-важното беше, че се чувствах истински свободна. Години наред приемах тялото си просто като инструмент за печелене на състезания. Срамувах се от своята женственост. Вярвах, че мускулите са единственото ми предимство. И ето че дойде моментът да се наслаждавам на живота", разказва бившата сноубордистка. Покрай развлеченията тя успява да роди и две деца. Бащата се води неизвестен. Мело Имай се кълне, че е щастлива майка.

"Децата ме направиха пълноценен човек. Заради тях бях готова да мина през огън и лед. Не смятам, че когато пораснат, те ще се срамуват от своята майка. Сега ходят на уроци по сноуборд, но в никакъв случай не ги натискам да печелят купи и медали.

Искам да ги виждам усмихнати, когато се спуснат от върха. Най-важното за мен е да ги науча да се радват на живота", категорична е японката. Самата тя след бурни 11-12 години е решила отново да се върне в сноуборда. Дори наскоро спечели състезание в Япония. Мечтата на вече бившата порноактриса е да участва на олимпийските игри в Пекин през 2022 г.

"Имам сили да го направя, но по-важното е, че имам желанието отново да се състезавам. Чувствам се добре, когато сама взимам решенията и на плещите ми не тежат чужди очаквания и болни амбиции. Изпитвам радост от тренировките и нищо чудно на следващата олимпиада да спечеля медала, който изпуснах през 2006 г.", отсича Мело Имай.