Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лъчезар Иванов СНИМКА: Народно събрание
Лъчезар Иванов СНИМКА: Народно събрание

“Силата на нашата партия е в лидера Бойко Борисов, който без страх разкрива всички схеми на корупция и предава лицата на прокуратурата”. Това заяви депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов в изказване от парламентарната трибуна по време на гласуването на вота на недоверие към правителството, инициран от БСП.

“Смирение, разум, анализ и диалог. Това е пътят за укрепване на държавата и включително за вашата партия, загубила своята идеология”, обърна се към БСП Иванов.

“Г-жо Нинова вие се опитвате да спасите партията си и да се спасите от Техноимпекс. Опитвате се да изместите фокуса от вас. Вие сте пример как от Прехода се забогатява на гърба на бедните работници. В коалицията са се хванали за вашия шлифер, като бедни деца и гледат към вас с надежда, и се надяват да спасите тяхното политическо бъдеще”, каза още Иванов. Той даде примери за това как корупцията започва след 89 и припомни контрабандите с горива и цигари, както и укриването на данъци “позволило на някой хора да ги трупат в частни фирми и да забогатяват от тях”.