Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Актьорът и продуцент Стивън Сегал е обвинен в сексуално посегателство по време на филмова репетиция в София през 2002 година за филма "Готов да убива". Обвинението идва от "момиче на Бонд" Рейчъл Грант.

Известният актьор отрича твърденията, както и това, че е показвал интимните си части. По-късно обаче актрисата губи работата си в "Готов да убива". Това са поредните обвинения в сексуален тормоз, които получава холивудската звезда. 

"Нашият клиент отрича да има такъв контакт с г-жа Грант и още по-категорично отрича всяко предполагаемо нападение, по-специално такова, за което се твърди, че се е случило в София през 2002 г.", коментират пред Би Би Си адвокатите на Сегал.

26-годишната Грант пристигнала в София, за да репетира реплики за филма. За нея Сегал бил „герой от детството“.

Актрисата разказва, че докато били в стаята и репетирали реплики за филма, режисьорът си тръгнал, след което Сегал насилствено свалил блузата й и я блъснал на леглото, започвайки да се съблича.

„Блъсна ме на леглото и каза: Предполагам, че искаш да видиш интимните ми части“, твърди Грант. След като актьорът започнал да разкопчава ципа си, тя избухнала в сълзи и Сегал се извинил. Обяснението му било, че обичал да завързва връзки с колежките си, за да „подобри химията на екрана“.

Превод и редакция: Елеонора Кълвачева