Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Простатитът е най-масовото заболяване на простатната жлеза при мъжете на възраст над 40 г. То даже се “подмладява” и се открива дори под 30-годишна възраст. Симптомите му са специфични:
l Болка в слабините или в члена.
l Проблеми с уринирането, парене в уретрата, усещане, че пикочният мехур не е изпразнен докрай или че струята е слаба.
l Разстройство на половата функция и намалял ищах, влошена и по-кратка ерекция.
l Влошена (слаба, преждевременна) еякулация.
Много мъже живеят с години с тези симптоми и не знаят, че рано или късно простатитът им ще се обърне на рак (аденом) на простатата, наричан още “мъжката смърт”. Донякъде може да им се влезе в положението - диагностицирането на тази болест е много смущаващо и неприятно. А след него ходенето на уролог се оказва мярка за неотклонение. Той ще облекчава симптомите с “определени” лекарства, но при всяко преохлаждане простатитът ще напомня за себе си твърде грубо.
Как го лекуват? Отиваш в болница - все едно частна или държавна, при всички случаи плащаш. Лекарят назначава множество изследвания. Това е за всеки случай. Я си представи, че ти открие още нещо, от което да те лекува. А и тези изследвания струват пари. След тях поставя диагноза простатит и предписва лекарства. Те обаче облекчават остри симптоми на болестта, без да я лекуват.
Съвсем естествено е урологът да ви предпише хапчетата на фармацевтичните фирми, които са му платили най-много. Току-виж ти препоръчал и ректален масаж. Той е унизителен и много неприятен. Прави се с пръст или с апарат в аналното отверстие и сеансите са от 10 до 14. За всеки се плаща. В ЕС отдавна не ги правят, защото има други методи за лечение.
Страничните ефекти от предписаните лекарства се проявяват след продължителна употреба - високо кръвно, мигрена, нарушен сърдечен ритъм, атрофия на мускулите.
А евреите не страдат от простатит, защото са си предавали по мъжка линия цяр срещу него - настойка от кората на африканска слива, дърво от рода на магнолиите. Продава се на капсули.