Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Попаднах по случайност на клип от онова перверзно шоу, което е приютило един куп лумпени и изглежда цяла България напрегнато ги следи. Видях как Динко се бие и бута и чупи очилата на някаква малоумна участничка с вид на извънземно.

Видях като цяло една тъжна биомаса, която аморфно се разлива и запълва черепните кухини у населението. Видях и предавания на Гала (боже господи, тази жена кой я гледа?!) която да прави анализ (и то съвсем сериозен и не на майтап) на случващото се в "Къщата."

Видях и поканени от Гала "журналисти" да дискутират съвсем сериозно(!!!!) дебилизма, който се вихри от екрана и реших, че съм ужасно щастлива, че нямам прикосновение с подобна помия! Да ужасно щастлива.

И мога само да спомена, че подобни дебилизми в други страни се предават рано сутрин или през нощта по определени канали, дето никой не ги гледа, освен необразовани, бедни и безработни хора, които няма какво друго да правят освен да тъпеят от сутрин до вечер, поглъщайки подобна телевизионна помия, докато се тъпчат с мазни бургери.

*Коментарът е от фейсбук