Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Самопровъзгласилият се гуру Митрадевананда Свами.
Самопровъзгласилият се гуру Митрадевананда Свами.

Руският секс гуру Митрадевананда Свами  е бил транспортиран от бургаския в софийския затвор при изключителна конспиративност на 17 октомври.

В момента той изчаква да бъде екстрадиран в Русия, където се разследва като лидер на престъпна група.Тя извършвала сексуални извращения с деца и експлоатирала млади жени, като ги е трафикирала в Западна Европа и САЩ.

Датата на транспортирането на гуруто до софийския затвор е пазена в тайна и от самия него, за да не си посегне отново с  цел да предотврати екстрадицията, разкриха запознати.

В края на септември Митрадевананда изпадна в странна кома, при която жизнените му показатели бяха в норма, но той бе в безсъзнание. Руснакът, който бе настанен в отделението по реанимация на УМБАЛ Бургас, се събуди на шестия ден. Той имал частична амнезия - не помнел имена на свои познати, губели му се и някои събития.

"Сподели, че чувства слабост в ръцете, нямал сила да държи дори картонена кутия", разказа пред 24 часа адвокат Ваня Радиева, която пое защитата на гуруто.

Дори тя била изненадана от извеждането на Митрадевананда от бургаския затвор на 17 октомври.

40-годишният руснак, чието истинско име е Сергей, бе открит в кома в килията си в бургаския затвор. Той на няколко пъти опита да отложи екстрадицията с различни прийоми, а негови последователи опънаха палатки пред сградата на съда в знак на протест.

Свами твърди, че в Русия е преследван по политически и религиозни съображения. 

В родината си той се самообявил за водач на духовното учение Каула Дхарма, имал десетки наложнички, все млади рускини и украинки.