Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Скандален запис, в който възпитателка от детска градина в Русе издевателства над малчуганите, обиколи интернет, съобщи Нова тв.

"Само да ти потече кръв, няма да те погледна! Да ти изтече кръвта, пукни!", казва гласът на Милена Иванова от ОДЗ "Червената шапчица".

Записващото устройство е монтирано от родителите след оплаквания на децата, че г-жата ги тормози. На едно забила нокти в главата, а друго ударила с юмрук. В продължение на няколко седмици му текла кръв от носа, а след като го завели на лекар, той заявил, че е подложено на силен стрес.

Хората изтръпнали, като чули записите: "Обличай се и лягай. Обувай долнище и лягай", вика със всички сили възпитателката. Детето реве и упорства, че няма да го направи и следва нова порция ругатни: "Ти и мозък нямаш, ама няма да коментираме".

"Коце, майка ти няма да ме уплаши", "Безмозъчни същества", "Да не те стресирам ей сега", "Блузата виж каква е мръсна. И-у-у, гадост и зараза. Какво са смееш, де, ще ме заразиш от нещо. Обличай си мръсната блуза".

Възпитателката е уволнена дисциплинарно, а според директорката на детската градина тя е признала пред нея за обидите към децата.

Родителите обаче искат да бъдат монтирани камери в детската градина.